Aniston

Womans World

Så blev det tid igen

Så er det sørme blevet tid til Womans World igen. Og det er efterhånden blevet en national begivenhed med en lang række kvindemesser rundt om i landet. I alt syv messer var der lagt på tourplanen, og endnu seks er tilbage.
Womans World
Touren er netop blevet skudt i gang med Odense som første stop og i alt 23.141 besøgende. I fire dage var der dømt hygge, indkøb og arrangementer på scenen. Masser af mode, trend, skønhed og sundhed.

Arrangementer på scenen
Som altid er Dennis Knudsen messens ansigt udadtil og trækplaster. Han er en engageret ildsjæl, og at han gør det godt bevidnes af hans stand, som hele messen igennem var fyldt med håbefulde unge som ældre, der enten ville have en glimt af ham eller have ordnet hår og make-up. Der var masser af tips og tricks at få.

Kunne man ikke komme gennem menneske-mængden ved hans stand, kunne man imidlertid få ham at se på scenen, ligesom James Sampson var forbi med et par numre. Også Dennis Knudsen gav den som sangstjerne. Hvordan det lød vil vi lade andre om at dømme...

Den obligatoriske taske
Der var mange stande at kigge på, og var man heldig kunne man sagtens finde en klud eller to til messepris.

Den obligatoriske Womans World taske koster i år 80 kroner og indeholder en masse reklameting - herunder en håndcreme fra Dennis Knudsen. Man kan diskutere, hvorvidt den var 80 kroner hver, men obligatorisk er den.

Womans World Club
Alle får imidlertid også et gratis medlemskab af Womans World Club. En ny feature, som messetouren har lanceret i år. Den er en club med masser af nyheder, tips og tricks, konkurrencer og indkøbsfordele. Blandt meget andet kan du vinde en romantisk tur for to til Paris, en splinterny Peugeot 107, gavekort og tasker med dufte og plejeprodukter.

Her lander touren også

Valbyhallen, København
11. - 14. oktober

Herning Kongrescenter
18. - 21. oktober

Marselisborghallen, Århus
25. - 28. oktober

Vejle Centret
1. - 4. november

Aalborg Kongres- & Kultur Center
8. - 11. november

Stadionhallen, Esbjerg
15. - 18. november
 
Åbningstider

Torsdag til fredag: 13:00-22:00

Lørdag til søndag: 11:00-18:00
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce