Aniston

Womans World

Alt godt til kvinder

Fredag den 14. oktober 2005 tog Aniston.dk ud for at kigge lidt nærmere på kvinde-messen: "Womans World" i Valby Hallerne.
Womans World
Med forventninger skruet i top på grund af den megen omtale messen har fået, blev messen systematisk gået igennem.

Der er blevet reklameret med, at der er over 100 stande, men det er da heller ikke mere end lige over 100. Faktisk var der kun 103 stande, og selvom man går og stopper op ved samtlige stande, så kan man gå messen igennem på to timer. Man kan roligt sige, at messen af lige lovligt meget opreklameret.

Af stande var der alt mellem himmel og jord - og hold da op, hvor finder der mange mærkelige ting og stande. En af de stande, der nok var mest malplaceret, var en om paintball. Jo, det er en ganske underholdende ting, men det er ikke lige det, kvinder går mest op i.

Der var
Der var selvfølgelig også den ene tøj-stand efter den anden. Babytøj, pigetøj, dametøj, konetøj, sportstøj, pelse - you name it - der var alt, man overhovedet kan forestille sig har noget med tøj at gøre.

I løbet af dagen var der underholdning i form af forskellige shows. Gitte Lindgren fortalte om, at skønhed kommer indefra, og Dennis Knudsen lærte fra sig af gode makeup og hårtips. Derudover var der modeshows, frisørshow og brasiliansk dans.

Man havde også fornøjelsen af at møde Zindy, Alex og Johnson, efter de havde optrådt med deres nye single, "Ingen Gør Som Vi Gør", hvor de skrev autografer og hyggesnakkede med folk. Her benyttede Aniston.dk lejligheden til lige at give de kendte et visitkort i håb om, at de vil kigge ind!

Senere på aftenen kunne man møde den nye sangerinde, Amalie, der sang et par sange fra sit kommende album.

Der er ingen tvivl om, at dem, der står på messen, er der for at sælge, for man kunne knap nok tage et skridt uden af få den ene salgstale efter den anden, men den slags hører jo til på messer. En anden ting: ligegyldigt hvor, man går, får man stukket brochurer og visitkort i hånden - det er utroligt, hvad man kan få høstet af reklamer i løbet af et par timer!

Alt i alt var det en god messe, men desværre ikke så stor, som arrangørerne gerne vil gøre den til.

Messen har åben i dag mellem klokken 10:00 og 18:00.

Praktisk info

Valby Hallerne

Julius Andersens Vej 3

2450 København SV

S-tog: Ellebjerg Station

Busser: 10 og 18 til Ellebjerg Station

Motorvej: E21
ANNONCE
Del

Seneste nyt