Aniston

Womans World

Meget lovende kvindemesse

Så er der kvindemesse i Valby Hallerne. Masser af mode, sundhed og skønhed. Der er god grund til at kigge nærmere på indholdet af denne messe, som ser rigtig lovende ud. Over 100 stande, gode tilbud, shows og foredrag.
Womans World
Ifølge arrangørerne er der noget for enhver smag, men det går især på luksus og velvære, underholdning og personlig selvforståelse.

Messen domineres af masser af producenter, stylister, make up artister, designere og spænd-ende foredragsholdere indenfor livsstil, personlig pleje og stresshåndtering, men også mere åndelige emner, eksempelvis kinesiologi og clairvoyance.

Blandt udstillerne er mærker som Lancôme, Toni&Guy, Fleur Bodyware, Rimmel, Dr. Scheller, Matas og mange andre.

Og for den mere modne del af den kvindelige befolkning finder man masser af design, bolig og indretning, for eksempel ved Debenhams og Lido Design.

Mød de kendte

Messen har også tiltrukket en masse kendte navne, der sætter lidt gang i løjerne.

Lasse Spangenberg, der er kendt for at designe for de kendte og royale, er med for at vise en masse flotte haut couture kjoler frem på scenen. Også Dennis Knudsen, som har sat hår og lagt make up på ingen andre end Robbie Williams. Og Zindy Laursen er klar til at give autografer og sælge ud af sin nye single, der er forløberen for det R'n'B album, der udkommer senere på året.

Man kan også på messen købe en special-designet taske for 50 kroner med masser af produkter, gavekort og magasiner. Der er dog et begrænset antal, så man skal nok være hurtigt ude.

Praktisk info

Valby Hallerne

Julius Andersens Vej 3

2450 København SV

13. til 16. oktober 2005

Torsdag/fredag: 13:00 til 22:00

Lørdag/søndag: 10:00 til 18:00

S-tog: Ellebjerg Station

Busser: 10 og 18 til Ellebjerg Station

Motorvej: E21

Vind billetter til messen her
ANNONCE
Del

Seneste nyt