Aniston

Womans World 2006

Kvindemesse i Valby hallen

Torsdag den 12. oktober 2006 drog to af Aniston.dk's skribenter ud på kvindemessen "Womans World" i Valby hallen. Det var en eftermiddag, hvor Dankort blev flittigt brugt.
Womans World 2006
Torsdag den 5. oktober blev jeg ringet op af Gitte Lindgren, der er makeupartist med egen serie, der spurgte om jeg ikke ville have et par gæstebilletter som tak for den artikel, jeg havde skrevet for et par måneder siden. Dette var jo et tilbud, man ikke kunne afslå. Den 12. oktober tog Cindy og jeg for at nyde messens første dag.

Messens store trækplaster i år er sangerinden Monique, der i anledningen af sit nye album har sagt ja til at optræde to gange dagligt fra den 12. -15. oktober. Men også stylisten Dennis Knudsen, der hellere end gerne kommer med gode tips til den perfekte frisure, trækker folk til.

På selve messen er der et væld af stande, men alt lige fra cellulite behandlinger, massagestole, julepynt, mobiltelefoner, glidecreme med smag og en glad chokolademand til smykker, tøj, makeup, rødvin og Tupperware. Kort sagt; alt hvad hjertet og
Dankortet begærer.

Der er ingen tvivl om, at dem, der står på messen, er der for at sælge, for man kunne knap nok tage et skridt uden af få den ene salgstale efter den anden, men den slags hører jo til på messer. Hvis du har et par timer til overs så kan det kun anbefales at tage ud og kigge, men lad for Guds skyld manden blive hjemme og tag kun hans Dankort med. Det er ikke et sted for ham, men kun for hans penge!

Messen er åben hver dag fra klokken 13:00 - 22:00, og du kan læse mere om Womans World på womansworld.dk

Praktisk info
Valby Hallerne
Julius Andersens Vej 3
2450 København SV

S-tog: Ellebjerg Station
Busser: 10 og 18 til Ellebjerg Station
Motorvej: E21
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce