Aniston

Wing

Sangerinde eller sirene?

Engang var det sådan, at man skulle kunne synge for at få en pladekontrakt, men den æra er for længst forbi. Nu skal man se godt ud... Eller det er faktisk heller ikke nødvendigt - faktisk behøver man ikke talent!
Wing
Glem alt om William Hungs afskyelige sangstemme... Eller mangel på samme. Han er intet i forhold til den koreanske kvinde, Wing, fra New Zealand.

Hun optræder for det meste på hospitaler og på plejehjem, hvilket nok også er det bedste, da de gamle på plejehjemmene allerede har mistet hørelsen, og dem på hospitalerne højst sandsynligt ikke kan høre hende på grund af medicinen.

Hvad, der er meget uforståeligt og skræmmende, er, at hun også giver reklame-koncerter, for at fremme sit salg af CD'er, der efter sigende skulle gå forrygende.

Hendes stemme er helt ubeskrivelig. Det lyder mest af alt som en krydsning af en hamster på helium og "Rasmus Radiomus". I det hele taget mangler hun talent. Hvordan hun i første omgang har fået en pladekontrakt, men at hun ligefrem har udgivet ni CD'er, er en endnu større gåde. Desværre arbejder hun for tiden på sit tiende album.

Af en eller anden grund har hun valgt at fortolke gamle klassikere. Hun har for eksempel lavet et fantastisk album med de største "ABBA" klassikere. Udover dette har hun også fortolket "Beatles" sange, musical klassikere samt meget andet, såsom julesange.

Hun skriver på hjemmesiden: "I have worked hard and I hope you have all found I am improving."

Hvis man hører noget fra hendes første album og noget fra det seneste, kan man ikke høre forskel. Jo, det skulle da lige være, at hun på det sidste album kan komme et par toner højere op!

Man kan få meget sjov med at høre de små musikklip, der ligger på hendes hjemmeside: Wingtunes.com.

Klik ind og hør hende synge, men Aniston.dk fralægger sig ethvert ansvar

for fremtidige høreskader!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce