Aniston

Wilson Brødrene

Luke, Andrew og Owen Wilson

Du kender nok bedst Owen Wilson, der laver mange sjove film med vennen, Ben stiller. Men rent faktisk har han også to brødre, Luke og Andrew Wilson. Og de har de samme ting til fælles, nemlig: charme, selvtillid, lækkert hår og selvfølgelig humor!
Wilson Brødrene
Owen Wilson (den mellemste) blev født i 1968, den 18. november. Han voksede op i Texas med mor, far og de to brødre. Som den ballademager han er, blev han bortvist fra skolen i 10. klasse. Senere kom han på University of Texas i Austin, og her mødte han vennen, Wes Anderson.

De skrev sammen manuskriptet, "Bottle Rocket" i 1996, og de endte med at blive tilbudt fem millioner dollars for at lave det til en film. Efter denne film blev lavet, som faktisk kun indtjente én million dollars, flyttede Owen til Hollywood, hvor han boede med de to brødre og Wes Andersen.

Hurtigt kunne man se hans navn i rulleteksterne på mange film, blandt andet "The Cable Guy", "The Haunting," "Anaconda", "Meet the Parents" og så videre.

Owen Wilson er kendt for sin skæve næse, som har været brækket mange gange, men også for hans humoristiske og afslappede væremåde.

Kælenavn: O

Nogle af de mest kendte film, som han har medvirket i:
Wedding Crashers (2005)
Starsky and Hutch (2004)
Zoolander (2001)
Shanghai Noon (2000)
Meet the Parents (2000)
The Haunting (1999)
The Cable guy (1996)

Owen Wilson har spillet med i otte film med Ben Stiller.

Luke Wilson
(den yngste) er født den 21. september i 1971. Han blev interesseret i skuespil, da han gik på college i 1993. Efter "Bottle Rocket" og flytningen til Hollywood, fik han en rolle i dramaet "Telling Lies in America" i 1997, og også denne Wilson havde held i skuespil. Han fik hurtigt tre store roller i komedierne: "Best Man", "Bongwater" og "Home Fries".

Han gik fra komedierne, som vi kender ham bedst fra: "Charlie's Angels" og "Legally Blonde" til at være lidt mere dyster. Han var med i de to thrillere "Preston Tylk"(2000) og "Soul Survivors"(2001).

I 2001 samarbejdede han igen med broderen Owen Wilson og vennen Wes Anderson som Richie i "The Royal Tenenbaums", og i 2005 lavede brødrene sammen filmen "The Wendell Baker Story".

Trods Luke Wilsons mange roller i film, er han mest kendt for sit forhold til Drew Barrymore. De er ikke sammen mere.

Kælenavn: One-Take Wilson

Nogle af de mest kendte film, som han har medvirket i:
My Super Ex-Girlfriend (2006)
The Family Stone (2005)
Legally Blonde 2; Red, White & Blonde (2003)
Charlie's Angels: Full Throttle (2003)
Legally Blonde (2001)
Charlie's Angels (2000)
Rushmore (1998)
Scream 2 (1997)
ANNONCE
Wilson Brødrene
Andrew Wilson (den ældste) blev født den 22. august, 1964. Han er den mest ukendte af brødrene. Han har været med dem hele vejen, men har ikke gjort så stort et indtog på filmlærredet som de to andre brødre, endnu i hvert fald.

Nogle film, han har medvirket i (små roller):
Charlie's Angels: Full Throttle (2003)
Zoolander (2001)
Never Been Kissed (1999)
Rushmore (1998)
House of Pain (1995)

Facts om brødrene:
  • Luke og Owen skulle have spillet "Malloy brødrene" i "Ocean's Eleven", men droppede det for at lave "The Royal Tenenbaums". Rollerne gik i stedet til Casey Affleck og Scott Caan.

  •  
  • Owen Wilson var forlover ved broderen, Andrew's bryllup.


  • Da de var små, kom Owen til at skyde Andrew i hånden med en "BB gun", og kuglen har siddet der lige siden.

  • Brødrene er af irsk herkomst

  •  
  • De har mellemnavnet Cunningham
ANNONCE
Del

Seneste nyt