Aniston

William Hung – talentløs?

I den seneste udgave af Idols i USA, understregede en 21-årig ung fyr ved navn William Hung, at man absolut ikke behøver at have bare det mindste strejf af talent for at skaffe en pladekontrakt (men det vidste vi vist også godt?)

William Hung – talentløs?
Da Idols rullede hen over skærmene i USA for første gang, vidste ingen at et nyt kult-navn ville blive skabt. William Hung og hans audition hos de tre dommere, Paula Abdul, Simon Cowell og Randy Jackson er absolut noget der blev snakket om i dagene efter.

Williams udstilling af hans ikke-eksisterende danse- og sangevner fik grinene frem hos mange, men skaffede ham også en stor fanskare. Producerne øjnede en mulighed for at tjene penge på det, og sådan fik William Hung en pladekontrakt.

Hans album "Inspiration", som er fyldt med Williams fortolkninger af kendte hits, strøg ind på en 34. plads på Billboard Charten og i skrivende stund sælger han flere albums end N*E*R*D og Linkin Park. Han har desuden optrådt i bl.a. "Ellen Degeneres Show", "Entertainment Tonight" og sunget for 27.000 tilskuere der var kommet bare for at se ham, i silende regn.

Da programmet "Mig og Morten Resen" på P3 spillede Hungs fortolkninger af Ricky Martin"s "She Bangs" og Eagle"s "Hotel California" oplevede de en sand stormaf lyttere der skældte ud over man spillede "sådan noget lort" en formiddag, og en del af dem forlangte deres licenspenge tilbage. Der var dog også nogle lyttere der kan tilslutte sig William Hungs voksende fanskare.

Nu vil William tage danse- og sanglektioner, så det er garanteret ikke det sidste vi kommer til at høre fra ham. Om ikke andet må man da respektere drengen for hans optimisme og tro på sig selv.
ANNONCE
William Hung – talentløs?
Del

Seneste nyt

Annonce