Aniston

Will Smith

Bliver det bedre?

Vi kender ham fra "Rap fyr i L.A", "Bad Guys I og II", "Men In Black" og senest "I Robot". Det er selvfølgelig ingen mindre end Will Smith, jeg taler om - manden med Colgate-smilet og den platte humor.
Will Smith
Opvækst
Den 25. september 1968 blev Willard Christopher Smith Jr. - også kendt som Will Smith - født i Philadelphia i staten Pennsylvania, USA.

Will Smith var den anden i rækken af fire børn. Hans forældre ejede et køleskabs firma i byen og derfor tilbragte Will meget af tiden på gaden. Af den grund var hans opdragelse også meget præget af hans opvækst i middelklassen i "West Philly". Her fik han blandt andet tilnavnet "Prince", fordi han kunne charmere sig ud af alle slags situationer.

Karriere opstart
I starten var musikken det eneste, der betød noget for Will og han mødte hurtigt en mand ved navn Jeff Townes til en af mange fester. De to dannede duoen "DJ Jazzy and the Fresh Prince".

Will brugte mange af de penge, han tjente på musikken på at købe et hus, smykker og biler, men han ville mere med livet end som så. I 1989 mødte han Benny Medina, manden, der havde ideen til at lave sitcom'en "The Fresh Prince of Belair", der i øvrigt blev meget populær både i Amerika og Europa.

Karrieren
Herefter gik det slag i slag med Wills karriere. Selvom serien med "Prinsen" kørte i hele 6 år, indspillede han også film. Han indspillede film som "Made in America" og "Six Degrees Of Separation", men det var først i 1995, at han med filmen "Bad Boys", hvor han spiller sammen med Martin Lawrence, fik sit store gennembrud.
Året efter så man ham i filmen "Independence Day", hvor han prøver at redde verden fra at blive invaderet af fjendtligt sindede aliens.

Senest har han haft hovedrollen i filmen "I Robot", hvor han spiller rollen som "Det. Spooner", der nærmest ved et tilfælde bliver rodet ind i mordet på en professor, der står bag opfindelsen og udviklingen af robotter, der er blevet lavet til at hjælpe folk med de daglige gøremål.

Endnu engang leverer Will Smith varen i en film, der helt klart er værd at se. Og man kan sige, at selvom han startede ud inden for musikken, fandt han først den rette hylde inden for filmene - selvom han har produceret meget af musikken til hans film selv.
ANNONCE
Will Smith
Filmografi
I, Robot (2004)
A Close Walk (2004)
Bad Boys 2 (2003)
Inside The Actors' Studio (2002)
Men In Black 2 (2002)
Ali (2002)
The Legend Of Bagger Vance (2000)
Wild Wild West (1999)
Enemy Of The State (1998)
Men In Black (1997)
Independence Day (1996)
Happily Ever After: Fairy Tales For Every Child (1995)
Bad Boys (1995)
Six Degrees Of Separation (1993)
Made In America (1993)
Where The Day Takes You (1992)
The Fresh Prince Of Bel-Air (1990-1996)

Kommende film
Shark Tale (stemme) (2004)
The Last First Kiss (2005)
ANNONCE
Del

Seneste nyt