Aniston

Wentworth Miller

Ham den lækre lillebror fra Prison Break

Vi kender ham fra "Prison Break". Ham den lækre lillebror med alle tatoveringerne! Michael Scofield, som udover at være lækker, sætter livet på spil, for at hjælpe sin bror med at flygte fra fængslet.
Wentworth Miller
I det virkelige liv, hedder han Wentworth Eral Miller III og er født i Oxfordshire, England den 2. juni 1972. Han er opvokset i Brooklyn, New York og søn af to multikulturelle forældre. Da hans mor nemlig er en blanding af lidt russer, hollænder, franskmand, syrier og libaneser, mens hans far er afroamerikaner, jamaicaner, englænder, tysker, og lidt cherokee, som er en stamme fra det oprindelige amerikansk indianske folk. Så der er overhovedet ikke noget at sige til at han er for lækker. Derudover har han to yngre søstre, som begge er blevet advokater.
 
Han fik sin uddannelse på Princeton University, med en grad i engelsk litteratur. I studie tiden fik han en forsmag på livet som skuespiller, da han var med i en a capella gruppe, som gik under navnet "The Princeton Tigertones", hvor de turnerede rundt, og optrådte med musik, sang og dans.
 
Wentworth Miller flyttede til Los Angeles, Californien efter han fik sin eksamen i foråret 1995, for at realisere sin drøm om at blive skuespiller. Der startede han på den anden side af kameraet, med at arbejde for et lille produktions selskab, der specialiserede sig i film til tv, før han sprang ud i sin første audition.

I den næste tid der gik, var han gæsteskuespiller i en række tv-serier som "Buffy the Vampire Slayer", "Skadestuen", "Popular" og "Horton sagaen". Den første hovedrolle han fik, blev i filmen "Dinitopia" som blev sendt på Hallmark kanalen.
 
Wentworth Miller fik sit gennembrud i "The human stain", en film der handler om race, klasse og idientitet, hvor han spillede en college professor, som kæmpede for at dække over en stor hemmelighed. I filmen var hans medspillere ingen ringere Anthony Hopkins og Nicole Kidman. 

Nu har Danmark så været så heldige, at have fået æren, sammen med alle de andre der har købt sig retten af selskabet Fox, til at vise de spændene episoder af "Prison Break", hver søndag klokken 20:00 på viasat3. Thank you God!

Lidt facts:
  • Han er allergisk overfor hunde katte og nogle typer mad.
  • Han er 184 cm. Høj.
  • Han har to forskelligfarvede øjne, det ene blåt, det andet grønt.
  • Han blev nomineret til en Golden globe i forbindelse med serien "Prison break", men den blev snuppet for næsen af ham af Hugh Laurie.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce