Aniston

Welcome Rewards

Kom sovende til en ekstra hotelovernatning.

Den gratis overnatning kunne fx tilbringes i Hong Kong - Welcome Rewards Den gratis overnatning kunne fx tilbringes i Hong Kong
Velkommen! Det ord skal du maksimalt høre i en hotelreception ti gange for at få en hotelovernatning kvit og frit.

Hotels.com har nemlig lige lanceret et nyt loyalitetsprogram, som hedder Welcome RewardsTM, og som giver dig en ganske gratis overnatning, når du har tilbragt ti øvrige overnatninger (samlet eller fordelt over tid) på hotel.

Bonusnatten kan så indløses på ét af 65.000 hoteller i hele verden.

Overalt hvor som helst
Welcome RewardsTM er det første af sin slags på verdensplan.

Loyalitetsprogrammet er allerede lanceret i USA og Latinamerika i 2008 samt i Storbritanien, Canada og Australien i 2010. Og nu udvides Welcome RewardsTM til yderligere 44 lande - også lille Danmark.
 
Ulig de fleste hotelloyalitetsprogrammer, der udelukkende omfatter en specifik hotelkæde, kan du hos Hotels.com spare overnatninger op ved at booke sig ind på mange forskellige overnatningsmuligheder.

Hotellerne, der er med i programmet, er tydeligt markeret på Hotels.com's hjemmeside, og de 10 nætter kan enten opspares på én gang eller over flere ophold booket via Hotels.com

God ferie
Det lyder alt sammen meget ukompliceret og som en ordning, man lige så godt kan være en del af fremfor at lade være. For hvis man bare en gang i mellem bor på hotel, så er ti overnatninger da hurtigt skrabet sammen.

God tur!

Og tjek i øvrigt Welcome Rewards på Hotels.com
ANNONCE
Del

Seneste nyt