Aniston

Weekend i KBH #4

Fest på Emma med dertilhørende hæslige, hæslige billeder.

I weekenden, den 20. til 22. april befandt jeg mig i København. I vente var shopping, redaktionsmøde, mere shopping, skribentarrangement og paaarty!
Weekend i KBH #4
Efter jeg havde delt taxa med Troels, René (Champen) og Marlene (Marlene), og vi endnu engang havde snakket ræve og røve, og alle havde snavet og hvad mere, ankom vi til Emma.

Her stod cirka fire dørmænd i store dunjakker og med små høretelefoner, som om vi var et eller andet rockband.

Vi kom ind efter at have betalt 80 kr i entré og derefter 25 kr for garderobe. 105 kr for at tage i byen i KBH! I Aalborg tager de sjældent entré, dog er der en fast garderobepris på 25 kr, og med det følger bare én sølle dørmand, der surt siger "ID!", og de dørmænd krymper faktisk mere og mere, for hver gang jeg er i byen. Sidst stod Krumme der.

Okay, 105 kr. Men så får man også lidt for pengene. Inde på Emma var der masser af borde og behagelige sofaer, og på bordene stod små fade med blandet frugt og chips. Det var bedre indrettet, hyggeligere og ikke mindst meget renere end diskoteker i Gaden.

Vi kastede os over chipsene og frugten som gribbe, mens vi halvdansede til underligt, elektronisk musik, som Marlene mente, var lavet til strudse. Der blev sniffet øl og poseret til de mest underlige billeder, og mit kamera blev udsat for meget underlige "settings", hvor vi skulle lege dronninger, fjender, folk, der ville have hinanden og så videre, hvilket koksede ud i de mest underlige billeder. Også det gode fænomen, "ryst-hovedet-meget-mens-der-bliver-taget-billeder" kom med.

Lige så stille forsvandt folk fra Emma, og til sidst sad kun Marlene og jeg derinde. Vi skulle med tog mellem klokken fire og seks, vidste vi, så da alle var væk klokken et, og vi sad omgivet med fremmede københavnere, begyndte vi at gabe.

Heldigvis fik vi selskab af både Mads (ShowOff), Christian (Chradser), der ankom i bedste Charlie's Angels stil, og også Adrian (AmagerDK) ankom, og de var søde til at underholde os og prøvede at lokke os ud til strudsedans på dansegulvet.
ANNONCE
Weekend i KBH #4
Lidt efter var også de herrer væk, og så sad vi der og betragtede de forskellige flotte mennesker. Også Camilla fra Paradise Hotel gik forbi.

Ved tre-fire tiden besluttede vi os for at tage på Burger King. At spise junkfood er jo altid godt tidsfordriv. Dog var der hammerkoldt, og vi måtte stå og klæde om i indgangen til Emma, hvilket var lidet flatterende. Men vi fik da jakker, sokker og halstørklæder på, og så bevægede vi os hen på Burger King efter Curly Fries/Twisters med mere. Sjældent har jeg set et så ulækkert sted, og jeg har altså tit været på McD eller Burger King efter en bytur i Aalborg.

Der var halve burgere, servietter, brækrester og hvad ved jeg overalt på gulvet. Dørmanden (som der åbenbart er på Burger King i KBH?) var også i færd med at smide en rødhåret bandit ud, da vi kom.

Der sad vi så. I København klokken fire om morgenen og spiste kolde burgere. Alligevel var det bare det fedeste. Marlene fortalte en historie om trolde, mens jeg kiggede ud af de enorme vinduer, hvor man kunne se alle lysene fra storbyen og en masse biler og festglade mennesker, der hyggede sig.

Efter grovædning og skuffelse over, at vores twisters egentligt bare var røde klumper dej, drog vi mod Hovedbanegården. Aldrig havde det gået op for os, at sådan en lukker om natten. Vi måtte sidde udenfor i bidende kulde klokken fire-fem stykker om morgenen og fryse med andre jyder, der også skulle med nattoget, i cirka en time. Så blev vi lukket ind, og så kunne vi sidde indenfor, hvor der var næsten lige så koldt.

Her mødte vi en Århusianer, der ville banke alle folk og som senere faldt i søvn med et håndklæde på hovedet.

En time efter kom vi med nattoget mod Aalborg/Lindholm. Den heldige Marlene skulle kun med toget til Odense, hvorimod jeg kunne se frem til fem dejlige timer i toget, der af en eller anden grund også var enormt koldt. Jeg kunne ikke sove, da jeg gang på gang blev bedt om at flytte mig. "Unskyld, det er vist... øhhh... min plads, du sidder på". Jeg endte med at sidde krummet sammen på gulvet med en sort labrador, der sov på mine fødder. Men hjem kom jeg.

Den længe ventede konlusion må være
Udover en undren omkring Københavns virkelige identitet som værende dansk, da der næsten er flere, der snakker tysk, norsk og svensk der, og hvorfor der dog er overhalingsbaner på deres rulletrapper, så er der ikke meget negativt at sige.

Der er møghamrende beskidt på Burger King derovre, og udadtil virker folk lidt mere lukkede og kolde i det. Ved første øjekast virker byen ret så upersonlig. Men når man så lærer folkene at kende, som man blandt andet kan via Connery.dk og Aniston.dk, så ser man, at menneskene er rigtige søde, varme og gæstfri.

Jeg tager hver gang derfra med ny energi og fede kammerater og så selvfølgelig nogle totalt mærkelige billeder. Se selv.

Alt i alt må man sige: der er altså bare noget dejligt over vores hovedstad, København.

Tak for en fed weekend!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce