Aniston

Weekend i KBH #2

Ild på pizzaen? Ja, tak

I weekenden, den 20. til 22. april befandt jeg mig i København. I vente var shopping, redaktionsmøde, mere shopping, skribentarrangement og paaarty!

Weekend i KBH #2
Efter min shoppingtur, hvor plastikken omkring dankortet var skallet af på grund af overforbrug, fandt jeg heldigvis tilbage til hovedbanen. Nu sidder der en masse københavnere og griner, da hovedbanen er cirka 100 meter fra Strøget, men for mig var det 10 kilometers gang midt i New York.
Jeg fik købt kjoler, undertøj, smykker og make up, og jeg var flov ved tanken om at skulle møde to piger, jeg kun har mødt cirka én gang før, med 20 poser hængene på armene. Hej, jeg er jyde, og jeg flipper ud som en kortsluttet shoppingrobot, hver gang jeg kommer til en storby!

Men jeg fandt da hjem til Cindy (Cjay) helt alene, og jeg er meget stolt. Jeg skulle kun med én bus, og det var til endestationen, men alligevel.

Hjemme hos Cindy var også skønne Marlene (Marlene), som jeg nærmest kun har udvekslet artikler og skribentrelaterede informationer med, så det var rart at se, at hun også var et levende menneske, og ikke blot en altid glad, korrekturlæsende bot.

Jeg blev modtaget med nachos og fuglesang fra en glad undulat, og da jeg begyndte at vise alle mine nye varer frem, vidste jeg hurtigt, at de her to piger ville jeg sagtens kunne bruge en weekend med.

Lidt efter dukkede også Julia (Julia) op, efter hun havde cyklet et par runder rundt i kvarteret, og så skulle der ædes.

Som altid fortrød jeg, at jeg bestilte chili på min pizza, for min mund ender med at brænde så meget, at jeg ikke kan smage noget, og jeg lige så godt kunne spise ild. Det ville også se federe ud, og så kunne jeg være med i GUC, GadeklovneUnion of Copenhagen.

Efter en fyldt mave og en meget skuffende guacamole med farve, som hvis man brækkede et mågeklat-bolsje fra BonBon op, holdt vi redaktionsmøde.

Der blev snakket om, hvad vi kunne gøre for at forbedre netop dette magasin, og mange gode idéer blev smidt på bordet. Det blev også diskuteret, om man kunne købe en mandestripper for under 100 kroner, og hvis nogen melder sig, er min mail:...

Ved halv 2 tiden, da al gejst omkring en bytur var slukket på grund af vores hofter, rollatorerer og gigt, gik vi i seng.

Jeg kan ikke huske, hvad jeg drømte om, men jeg faldt i hvert fald glad i søvn, forventningsfuld til næste dag, hvor der var mere shopping og derefter buffet, bowling og bytur på programmet.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce