Aniston

Weekday Opening i Odense

Åbningsfest med alt hvad det indebærer af champagne, fine fashionistaer, smukt tøj på bøjler og accessories og jeans på hylderne!

Fine M-T-W-T-F-S-S W-E-E-K-D-A-Y bogstaver - udenfor den nye butik i Odense! - Weekday Opening i Odense Fine M-T-W-T-F-S-S W-E-E-K-D-A-Y bogstaver - udenfor den nye butik i Odense!
Torsdag - på en af årets sidste sommeraftener slog Weekday dørene op for deres første butik i Odense.

Det gjorde de med et VIP- og pressearrangement med DJ's, livemusik og late night shopping.

Aniston.dk var, sammen med en masse Aniston.dk-læsere, med, da Weekday slog dørene op og bød på champagne og Weekdays minimalistiske og særprægede univers med alt, hvad det indebærer af minimlistiske elementer, klassiske jeans, pels, og særprægede hatte.

Weekdays AW12 
Her er lidt af det lækre MTWTFSS Weekday (MTWTFSS, som står for: Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday - altså ugedage) design og fine fashionistaer, som vi spottede.

Weekdays første del af deres AW12-kollektion, som fyldte butikkens hylder og bøjlestativer, bød blandt andet på utallige transparente skjorter med eller uden markante kraver, skulpturelle kjoler med feminine eller skæve snit, slangeskindsprint, lange frakker, pels, særprægede hatte og sko, farverne sort, hvid, blå, sennepsgul, bordeaux og flaskegrøn som de gennemgående og en jeanskollektion, som tog plads på diverse lange podier og en væg til væg og gulv til loft reol. 


Se billeder fra tøjet, eventet og de fine fashionistaer nedenfor og i galleriet.
ANNONCE
Jeansvæg fra gulv til loft! - Weekday Opening i Odense Jeansvæg fra gulv til loft!
To fine fashionistaer iført miks af både feminine, sensuelle, rå materialer og sneakers og plateausko!! - spottet ude foran Weekday-butikken.  - Weekday Opening i Odense To fine fashionistaer iført miks af både feminine, sensuelle, rå materialer og sneakers og plateausko!! - spottet ude foran Weekday-butikken.
Glitter-fashionista med transparent skjorte, statement smykke, lækker sølvcardigan og matchende bandeau-bh i sølv. - Weekday Opening i Odense Glitter-fashionista med transparent skjorte, statement smykke, lækker sølvcardigan og matchende bandeau-bh i sølv.
Lækker fashionista iført skinnede og tætsiddende buks, lang lys frakke og casual t-shirt med print. - Weekday Opening i Odense Lækker fashionista iført skinnede og tætsiddende buks, lang lys frakke og casual t-shirt med print.
Casual fashionista, som forstår at kombinere det sporty udtryk med casual sweater og laklædervest! - Weekday Opening i Odense Casual fashionista, som forstår at kombinere det sporty udtryk med casual sweater og laklædervest!
Fotograf: Sandra Schjødt

Copyright: Aniston.dk
Del

Seneste nyt

Annonce