Aniston

Watershine Elixir

Fra Maybelline New York

8 ud af 6 stjerner
Watershine Elixir er den seneste Lipgloss nyhed I Watershine serien, fra Maybelline New York. Og dette er en lipgloss der overgår alle andre. Både på grund af glossens lækre konsistens, gode indhold og det virkelig elegante design.
Watershine Elixir
Watershine Elixir indeholder et fint net af mikroskopiske vokspartikler samt olier der gør at glossen er fast, cremet og forhindre glossen i at flyde ud. Men samtidig fæstner det farven og den smukke glans på læberne, helt uden at de bliver klæbrige.

Den stærke koncentration af farvepigment, giver rene og intensive farver som holder længe. Men her stopper det gode indhold ikke. For Watershine Elixir indeholder også lotusekstrakt og E-vitamin som beskytter og tilfører læberne rigeligt med fugt, og det er jo netop en nødvendighed med det danske vejr.

Elegant design
Watershine Elixir er indrammet i  et skinnende metalhylster, som får ens tanker til at tænke på funklende smykker og elegance. Lipglossen smøres på ved at man let skruer nederst og så kommer farven ud af små huller, hvilket både er smart, men også rigtig lækkert for så er man fri for at farven flyder ud, bliver ødelagt eller tørre ud.

Watershine Elixir kan fås i 14 smukke perlemorsskinnende farver, så der er en farve der passer til alle.

Bedømmelsen
Først vil jeg starte med at sige, at jeg allerede elsker denne lipgloss! Igennem mit 25 årige liv, har jeg prøvet mange forskellige lipgloss, og har af gode grunde ikke brugt dem særlig meget, da jeg synes de ofte er alt for klistret og nærmest får læberne til at klæbe sammen som var det lim man havde puttet på i stedet.

Men med hånden på hjertet, så er Watershine Elixir helt anderledes. Den er ikke klæbende eller tung på læberne, men i stedet føles den dejlig blød og let. Perlemorsfarverne er flotte og lipglossen har en magisk glanseffekt som gør at det ligner man har små skinnende krystaller på læberne.

Det eneste minus der er ved den, er at jeg ikke synes at farven holder så længe som jeg håbede på. Men da der er meget i den, råder det bod på det i sidste ende.

Så alt i alt vil jeg anbefale Watershine elixir, det er en drøm for ens læber,  hvis man er til farvede lipgloss.
ANNONCE
Del

Seneste nyt