Aniston

Water for Elephants

Dybt charmerende gensyn med Robert Pattinson som elefantpasser.

5 ud af 6 stjerner
Water for Elephants
Der er nok mange, mig inkluderet, som har overvejet, om den kære Robert Pattinson mon kunne spille andet end vampyr.

Filmen "Water for Elephants", som netop er udkommet på dvd, er det levende bevis på, at det kan han i hvert tilfælde godt!

Fortryllende og eventyrligt cirkusliv
"Water for Elephants" er baseret på bestselleren af samme navn og er historien om den forbudte kærlighed mellem den unge dyrelæge Jacob og cirkusprinsessen Marlena.

Filmen foregår i et fortryllende og meget eventyrligt cirkusmiljø, som Jacob, spillet af Robert Pattinson, kommer til, fordi han har mistet sine forældre og sit hjem lige inden sin dyrlægeeksamen.

Elefanten Rosie og en spirende forelskelse
I cirkuset møder han den yndige og meget femine Marlena, der er gift med cirkusdirektøren.

Mens cirkusset rejser rundt, bliver han mere og mere forelsket i hende - og i den elefant, som kommer til cirkusset, og som han får ansvaret for at lære de tricks, som den skal vise i manegen.

Gennem Jacob og Marlenas kærlighed til dyrene i cirkusset, og i særdeleshed altså elefanten Rosie, finder de sammen mening med cirkuslivet.

Den eneste forhindring for deres kærlighed er dog Marlenas karismatiske, men farlige mand, August.

Vampyren er lagt på hylden
"Water for Elephants" er hele vejen igennem en meget eventyrlig og charmerende fortælling. 

Historien er desuden dybt romantisk - dog helt uden at blive pladderromantisk og kvalmende.

Hele cirkuslivet bliver fortalt på en finurlig men hård måde, og man er underholdt virkeligt godt i samtlige de to timer, som "Water for Elephants" varer ved.

Robert Pattinson opfylder sin rolle som den stille Jacob forbavsende godt, og det lader til, at han sagtens har kunnet lægge vampyren helt på hylden. Good for him!

Det er en ren nydelse at se ham og Reese Witherspoon give den gas som elskende i et spillevende miljø med intriger, hestemøg og masser af fantasi.


"Water for Elephants" er udkommet på dvd den 23. august 2011.
ANNONCE
Del

Seneste nyt