Aniston

Watchmen

Kan de redde verden?

10 ud af 6 stjerner
Den 12. oktober starter Rorshcach's dagbog. Hans tidligere medmaskerede helt er blevet dræbt under mystiske omstændigheder, og nu har han en teori om, at den skæbne vil kunne ramme alle dem, som var med i det alternative politikorps; Watchmen.  
Watchmen
Watchmen foregår i et noget anderledes USA i 1985. Der er krig i verden og USA står for skud bogstavelig talt. Sovjet har atombomberne klar og selv Doktor Manhattan (Billy Crudup), kan beskytte dem fra det meste, så er præsidenten og hans følge stadig usikre på om denne beskyttelse nu kan dække 100%. Det er trods alt stadig kun et slags menneske, de har med at gøre her.  

Samtidig hersker der uro blandt de tidligere Watchmen, da deres medsvorende 'Komikeren' (Jeffrey Dean Morgan), findes dræbt i hans lejlighed. Rorschach (Jackey Earle Haley), som er en maskeret, ensom mand, efter Watchmen's nedlæggelse, forsøger at advare de resterende fra den gamle gruppe, deriblandt Doktor Manhattan, da hans teori går ud på, at nogen er ude efter dem alle sammen, men det viser sig at være endnu mere komplekst end som så.  

Imens forbinder bruddet mellem Doktor Manhattan og hans kæreste, to af andre medlemmer af den tidligere gruppe, som i et nostalgisk øjeblik vender tilbage til tiden, som USA's superhelte. Dette giver dem inspiration til at hjælpe Rorschach, med at opklare sagen om Komikerens mord.   

Watchmen er en fremragende og fuldstændig fantastisk film! Den er bygget op omkring et gammelt tegneseriehæfte, som de fleste superheltefilm er, og den er en sikker vinder! Der er spænding lige til det sidste og den bliver ikke kedelig på noget tidspunkt.
ANNONCE
Watchmen
Jeffrey Dean Morgan gør det fremragende, som The Comedian. Den rolle er som syet til ham og det samme med Jackey Earle Haley i rollen, som den maskerede Rorschach. En karakter, som man kommer til at holde meget af i løbet af filmen. Watchmen overrasker positivt og er virkelig værd at se! Det er en superheltefilm med masser af drama, mord og stadig en god portion humor! Og man har lyst til at se den igen, når den er slut!  

Premiere:

20. marts 2009

Skuespillere:
Billy Crudup, Carla Gugino, Jackie Earle Haley, Jeffrey Dean Morgan, Matthew Goode, Patrick Wilson

Instruktør:
Zack Snyder

Filmgenre:
Action, Thriller, Science Fiction

Spilletid:
163 minutter
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce