Aniston

Watchfelt sørger for at pynte dit håndled med et smukt ur

Et flot designet ur går aldrig af mode, og onlinebutikken Watchfelt er helt enig i dette udsagn, for den midtjyske virksomheds speciale er nemlig moderne, tidløse, flotte ure. Ligesom med tøj ændrer moden sig også, når det gælder urdesign. Her er Watchfelt altid på dupperne og holder øje med de seneste tendenser, så webshoppen altid kan tilbyde sine kunder de mest efterspurgte produkter.


Watchfelt sigter dog efter kun at tilbyde et mindre, men nøje udvalgt sortiment af ure. Her kan man virkelig sige, at der er mere fokus på kvalitet frem for kvantitet. Et af de bedst sælgende brands er Cluse, som laver ure til kvinder. Urene er kendt for deres elegante udformning samt deres remme, som nemt kan udskiftes.


Ønsker du at tage et kig på de populæreste Cluse ure, kan du med fordel kigge ind hos Watchfelt. Her finder du et stort udvalg af Cluse ure, og du kan være sikker på at finde et, der falder i din smag.

Smukke ure til overkommelige priser

Cluse specialiserer sig i moderne, tidløst urdesign, hvilket i høj grad stemmer overens med Watchfelts profil. Det særlige ved Cluse urene er, at deres remme er udskiftelige. Urskiven i sig selv har et klassisk design med runde former og simple men velgennemtænkte linjer og kan fås i både sølv og guld og med almindelige tal og romertal. De udskiftelige remme findes i et væld af varianter, og man finder både metalliske meshremme samt stribede stofremme.


De udskiftelige remme gør det muligt at ændre udseendet på sit ur, så når man køber et Cluse ur, får man i realiteten flere ure. Det gør det nemt at tilpasse sit ur, så det passer til dagens look - man behøver derfor aldrig mere bekymre sig om, hvorvidt ens ur vil passe ind i dagens outfit.


Tøjkrise kan man stadig få, men man vil aldrig mere have problemer med at finde et passende stykke armsmykke.

Cluse er ikke kun gode til urdesign

Der er ingen tvivl om, at designerne hos Cluse kan deres kram med smukt urdesign, men folkene bag brandet kan også mere end at udtænke flotte designs. Den største grund til at brandet er så velkendt, er, fordi Cluse ikke kun har haft styr på, hvad der virker, og hvad der ikke virker inden for design af dameure, men urproducenten har også kunnet designe flotte smykker, som er specifikt lavet til at matche med urene.


Smukt og tidløst design er altid en vinder, og når prisen tilmed er overskuelig, så er det bare to gode USP’er lige ned i lommen til virksomheden. Men når virksomheden faktisk sørger for at lave produkter, som spiller smukt sammen, så stiger brandværdien endnu mere.


Vi elsker alle sammen smukke ure, men mon ikke vi alle kender den ærgerlige oplevelse, når vi finder ud af, at det kun er de færreste af vores smykker, der faktisk går sammen med vores ur? Stil hænger i høj grad sammen med, at man føler sig tilpas med det, man har på, og er man meget bevidst om, at ens ur og smykker ikke passer sammen, så kan det som regel ses.


Vil du gerne have dit eget Cluse ur, kan du som tidligere nævnt besøge Watchfelt. Webshoppen byder dog ikke kun på armbåndsure, men sælger også vægure til hjemmet. Dertil er det værd at nævne, at Watchfelt ikke kun sælger dameure men også herreure, så mangler din bedre halvdel eller dit mandlige bekendtskab et flot og tidløst ur, kan du besøge websitet. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce