Aniston

Warm Bodies

Kan zombies have bløde, bankende hjerter og sort humor?

4 ud af 6 stjerner
Foto: Nordisk Film A/S - Warm Bodies Foto: Nordisk Film A/S

Kan kærlighed kurere alt? Selv trangen til at æde folks hjerner?

Spørger du zombien R, så er svaret ja!

R er nemlig zombie, og han vandrer rundt sammen med de øvrige zombier, som er godt på vej til at overtage verden, for at slagte og æde de få mennesker, som er tilbage på jorden.

Gnaver zombierne "bare" lidt i menneskene, bliver menneskene også zombier. Og æder zombierne menneskenes hjerner, så dør menneskene, mens zombierne, som har glemt alt fra deres fortid, får små "smagsprøver" af menneskenes minder.

En zombisk forelskelse
En dag spiser den unge zombie R en ung fyr ved navn Per (Perry), som er kærester med den smukke, unge Julie.

Da R tager en bid af Pers hjerne, får han smag for andet end bare minder. Han bliver nemlig også meget forelsket i Julie, som hjælper sin far, der er oberst, med at bekæmpe zombierne.

Men Julie og R bliver gode venner, og hun bliver også langsomt forelsket i R, der begynder at vise flere og flere menneskelige sider.

Deres venskab og spirende kærlighed ændrer verdensordenen, og pludseligt er det ikke længere menneskene, der er jaget vild!

En moderne Romeo og Julie - med zombier
“Warm Bodies” er en ret underlig kærlighedshistorie. Den er både plat og for meget.

Men den er også virkeligt skæg og ret god underholdning! 

Og selvom den er overfladisk, fordi man hele vejen igennem savner historien bag zombierne og, hvorfor de er ved at overtage verden, så er den både sød og sjov, hvilket får en til undervejs at glemme de mangler og løse ender, der måtte være.

"Warm Bodies" er en slags moderne Romeo og Julie, og kærlighedshistorien holder på sin helt egen facon, selvom "Warm Bodies" så heller ikke er så meget andet end det. Men man er ret godt underholdt i de halvanden time, filmen varer.

Herudover er den spækket med gode, sjove og overbevisende skuespillere såsom Teresa Palmer (Julie), Nicholas Hoult (R), Dave Franco (Per), John Malkovich (Oberst Grigio) og fantastiske Rob Corddry (M).


"Warm Bodies" er udkommet på dvd den 11. juli 2013.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce