Aniston

Walther og Trofast

Det store grønsagskup

5 ud af 6 stjerner
Børnefilm med stort "B", men en ganske hyggelig en af slagsen. Den osteelskende opfinder, Walther, og den tavse hund, Trofast, er tilbage igen i en ny film.
Walther og Trofast
Den årlige grøntsagskonkurrence nærmer sig, og alle i nabolaget vil vinde præmien for den største grøntsag.

Oste-elskeren, Walter, og hans tavse ven, Trofast, har succes med skadedyrsbekæmpelsesfirmaet, Anti-Pesto, som på human vis holder de kaniner ude, der forsøger at invadere de hellige haver og afgrøder.

Samtidig fifler den fingersnilde, Walter, med nogle tankeoverførings-eksperimenter, nu hvor han alligevel har kælderen fuld af kaniner.

Men snart begynder en mystisk, grøntsagsædende skabning at terrorisere nabolaget og angribe byens højt skattede haver om natten med enorme øde-læggelser til følge.

Grøntsagskonkurrencens værtinde, Lady Tottington, er fortvivlet og sætter Anti-Pesto på sagen, men hendes snobbede bejler, den selvhævdende Victor Quartermaine, har andre planer.

Han vil skyde dyret og således sole sig som byens helt og - ikke mindst - Lady Tottingtons ægtemand.

Sød - men kun for børn

Det er en sød film, som man ikke tager skade af at se. Men, hvis man på nogen måde tror, at den kan sammenlignes med de foregående film, vil man blive slemt skuffet. Hvor de andre film også har henvendt sig til et bredt publikum, henvender denne sig kun til børn.

Filmen er utroligt flot lavet, og man kan ikke undgå at blive imponeret over de mange detaljer, filmen har.

Selve historien er dog lidt kedelig. Der er ikke så meget handling eller fremdrift i filmen, hvilket gør, at den til tider virker en anelse langtrukket. Men hvis bare man har i tankerne, at det er en børnefilm, og at sådanne film skal være på den måde, så er de 85 min-

utter ikke helt spildt.

"Walther og Trofast" har premiere den 4. november 2005 i alle landets biografer.
ANNONCE
Del

Seneste nyt