Aniston

Walk'n'Stop Trafikken

Den 22. august inviterer The Body Shop til gåtur mod menneskehandel.

Gå en tur med The Body Shop, og støt kampen mod sexhandel af børn og unge.
Walk'n'Stop Trafikken
"Hvis du tror, du er for lille til at gøre en forskel, så har du aldrig haft en myg i sengen."

Sådan siger Anita Roddick, som er stifter af The Body Shop, i forbindelse med Walk'n'Stop Trafikken, der løber af stablen i København den 22. august.
 
Du har nemlig nu mulighed for at gøre netop en forskel ved blot at gå med på turen "Walk'n'Stop Trafikken", der starter på Amagertorv i København kl. 15.

Gåtur og goodie bag
Din opgave er bare at gå 3 km, så donerer The Body Shop til gengæld 30 kr. til den danske anti-traffickingorganisation Hopenow for din indsats. Det er ret simpelt og lige til.
 
Og som tak for din gåtur modtager du oven i købet en lille goodie bag, du får mulighed for at vinde præmier og desuden blive underholdt af kendte danske kunstnere.
 
Arrangementet slutter kl. 17 på Gammeltorv.
 
Din underskrift mod menneskehandel
Gåturen gennem City og Vesterbro er både en fundraising til Hopenow og en opstart på den underskriftsindsamling, The Body Shop skyder i gang den 22. august i alle butikker landet over og på deres website.
 
Formålet med underskriftsindsamlingen er at få ændret regeringens handlingsplan mod menneskehandel, der er til forhandling igen i 2011. Ændringsforslagene er et forsøg på at give de menneskehandlede kvinder og børn den beskyttelse af loven og omsorg fra Politi og myndigheder, som de burde have.
 
Læs mere om turen, kampagnen og ændringsforslag på The Body Shops hjemmeside. Og hvis du ikke har mulighed for at deltage den 22. august,. kan du skrive under på hjemmesiden også.
 
Hvis du i øvrigt vil være helt sikker på en goodie bag, når du deltager i gåturen, er tilmelding vigtig. Send en mail til marianne.gullov@thebodyshop.com. Alle er velkomne på dagen - også uden tilmelding.
ANNONCE
Del

Seneste nyt