Aniston

Wake up the Town

Hvordan får man en hel by til at vågne, når det konstant er nat?

Wake up the Town
Du oplever måske selv, at det er sværere at komme ud af fjerene her i efterårs- og vintermånederne.

Men hvordan tror du så ikke, det er, når man bor i Longyearbyen på Svalbard, hvor solen ganske ikke står op - i månedsvis!!

Solopgang i mørke soveværelser
Hos Philips har man dog tænkt sig at give en hjælpende hånd til de rare nordmænd, der sikkert savner noget dagslys her i den mørke tid.

De vil nemlig hjælpe dem med at komme ud af sengen ved hjælp af deres nyeste udgave af "lysvækkeuret" Wake-Up Light, som netop sørger for, at solen står op selv i Longyearbyen - i hvert fald inde i indbyggernes soveværelser.

Stå så op, by!
Philips har startet en kampagne, de kalder "Wake up the town", som skal hjælpe Longyearbyen på Svalbard med at komme op om morgenen.

Fra oktober til december har indbyggerne fået mulighed for, i deres eget hjem, at vågne til lyset fra Philips Wake-Up Light.

Se deres første møde med Philips Wake-up Light her.
ANNONCE
Wake up the Town
Følg kampagnen
Det er noget af en test, Philips selv udsætter deres produkt for. Og her på redaktionen er vi da lidt spændte på, om Wake-Up Light kan gøre den afgørende forskel og gøre vinteren mere tålelig for testpersonerne.

Kan Philips leve op til testpersonernes forventninger? Og kommer Philips Wake-up Light til at give indbyggerne i Longyearbyen en bedre start på dagen, end de er vant til?

Følg fortsættelsen på kampagnesiden og på Facebook.

Se desuden Aniston.dk's test af den oprindelige Wake-Up Light.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce