Aniston

Wake-up Light

Har du svært ved at komme ud af dynerne i denne mørke tid?

Selv om solen har gemt sig i denne tid, kan man godt vågne op til en solopgang hver morgen - året rundt. I hvert fald en kunstig en af slagsen.

Som nordbo kan det nogle gange være svært at komme op, når det bare er mørkt og gråt udenfor.

Man har ganske enkelt brug for lys, og det er der ikke meget af på vores breddegrader i denne tid. Derfor var det også oplagt at teste Philips Wake-up Light for at se, om det kunne være vinterens nye energikilde.
ANNONCE
Wake-up Light
Svær start på dagen
Mange danskere har svært ved at komme op om morgenen, særligt på mørke, korte vinterdage.

En ny undersøgelse, som Philips har fået foretaget i forbindelse med lanceringen af produktet, viser da også, at vinteren er den årstid, hvor de fleste nordboere har problemer med at komme ud af fjerene.

Philips Wake-up Light er således markedsført på, at den tilfører kroppen et naturligt morgenlys og giver den nødvendige energi til en god start på dagen - også i den grå tid, hvor vi stort set ikke ser solen.

Undersøgelsen viser da også, at specielt kvinder og unge mennesker har problemer med at komme op. Og da jeg jo er kvinde, ja så måtte Wake-up Light lige testes.

Behageligt vækkeur
Philips Wake-Up Light ligner mest af alt en stor, mat lampe.

Nederst har den dog et ur, som man nemt lige kan indstille, så den ringer, når man skal ud af sin varme seng.

Man kan så vælge forskellige toner at vågne til eller ganske enkelt radio, hvis man er mest til det.

En halv time før, du vågner, begynder lampen at lyse med et blødt og varmt skær, der minder meget om lyset i soveværelset en lun sommermorgen.

Lyset stiger gradvist og dermed starter kroppens naturlige opvågningsproces, fordi lyset påvirker hjernen.

Det giver absolut en behageligt opvågnen, og så kan man måske abstrahere fra, at Wake-up Light faktisk er lidt for stor til at være sådan rigtig lækker at have stående.

Wake-up Light er dog ikke testet over tid, så om den giver mere energi, er lidt vanskellig at sige. Men mere lys giver jo generelt mere energi, så idéen giver mening.
ANNONCE
Wake-up Light
Lys er sundt!
Uanset hvordan du vælger at vågne om morgenen (med eller uden Wake-up Light), så reducerer lys kroppens produktion af stoffet melatonin, som er vores naturlige søvnhormon.

I årets mørke perioder producerer kroppen mere melatonin, hvilket blandt andet påvirker vores appetit og energiniveau negativt.

Lys er med andre ord et must om vinteren, så hvis du ser en solstråle, så jag den!

Wake-up Light fra Philips har en vejl. udsalgspris på 1399 kr. og findes også i en model, som du kan sætte din iPod til,  og som koster 1799 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt