Aniston

Vitamin Water er landet i Danmark

Har du endnu ikke smagt dem? Go fetch!!

Vitamin Water er landet i Danmark
Hvis du har været i London, New York, Sydney eller en anden storby et sted i verden, så har du måske allerede stiftet bekendtskab med Vitamin Water/vitaminwater fra glacéau.

Jeg stødte første gang på denne skønne lille læskedrik i Australien og siden i London, Malmö og ... og ... og ...

Men i Danmark har de desværre ikke været til at skaffe - indtil nu!

Vitamin Water i Danmark - næsten
Vitamin Water er nemlig netop kommet til Danmark og er så småt på vej ud i butikkerne.

Marc by Marc Jacobs og J. Lindebjerg har blandt andet stået for smagsprøver, og der har været events rundt omkring i København, hvor man også har fået serveret de liflige vitamindrikke.

De har desværre næsten ikke været at finde i butikkerne rundt omkring i København endnu. Men de er nok så småt på vej ...
ANNONCE
Vitamin Water er landet i Danmark
Seks lækre varianter
Den originale glacéau Vitamin Water landede i København den 1. juni 2011.

Den bliver solgt i 500 ml. flasker og fås i seks varianter: Power-c (dragefrugt), essential (orange-orange), ignite (tropisk citrus), multi-v (lemonade), restore (blandet frugt) og d-fence (hindbær-æble).

Alle seks varianter er fremstillet af kildevand og indeholder kun naturlige aromaer, farve fra naturlig kilde og ingen tilsatte konserveringsmidler. Derudover har glacéau Vitamin Water et lavt kalorieindehold med mindre end 20 kcal per 100 ml.

De smager godt!! Så hvis du endnu ikke har treated dig selv til en, så se at komme afsted ud og lede efter en Vitamin Water!!
ANNONCE
Del

Seneste nyt