Aniston

Vis, hvad du vil

Med dit undertøj

Aniston.dk har lavet en guide til dig, der gerne vil vise din fyr, hvad du tænker og har lyst til. Farven og udformningen af dit undertøj siger nemlig meget mere, end du måske er klar over.
Vis, hvad du vil
Sort
Sort undertøj viser en blanding af elegance, skønhed og sex. Især hvis det sidder under den såkaldte "lille sorte" og er smykket med blonder.

Hvid
Hvid har altid været uskyldens farve. Bare tænk på, at vi bliver både døbt og gift i hvidt. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at du ikke er interesseret - men måske blot, at du gerne vil gøre det langsomt og roligt. Eller at du er jomfru, og det er din første gang.

Rød
Rød er erotikkens og lidenskabens farve. Den er på én gang farlig og forførende. Det er den frække "vildkat", der kender forførelsens kunst.

Blomster og Nuser
Blomster, Nuser og andre lignende mønstre er søde og romantiske. Bh'er med den slags mønstre på er ofte lavet af bomuld. Mange tager den slags undertøj på til den første gang, fordi rødt og sort kan virke for voldsomt og frækt, mens blomster-Bh'en på én gang viser, at du har gidet tage et sødt sæt på, men at du også er lidt tilbageholdende.

Pyjamas
Bomuldspyjamas er ikke særlig sexet. Den er sød, specielt hvis du har haft kæresten længe, men da den skjuler kroppen, lægger den ikke op til den helt store romantik.

Sexet natkjole
Der findes et utal af forskellige sexede natkjoler. Gennemsigtige, fyldt med blonder og i stilarter fra det romantisk blomstrede til det utroligt frække. De fleste fyre vil elske sådan en natkjole, der ikke lader tvivl om, at den er valgt med henblik på dem.

Tilbehør
Udover selve undertøjet findes der selvfølgelig et væld af tilbehør, du kan overveje for eksempel: Strømpeholdere, make-up, høje hæle og lignende. Hvert stykke tilbehør har sin egen udstråling.

Aniston.dk understreger, at denne inddeling selvfølgelig skal tages med et gran salt, da forskellige mennesker vil få forskellige associationer af forskelligt undertøj.
Og til de fyre, der eventurelt læser artiklen: Husk, at et blik på kvindens undertøj ikke er nok - du må også føle dig frem efter, hvad de har lyst til. Måske ved de ikke, hvad deres undertøj viser!

Har du en mening om, hvad undertøj udstråler? Fortæl andre om den i debatten! 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce