Aniston

Vipp

Design til badeværelset

Vipp blev først kendt som producenten bag 'Vipp-spanden', som er en specialdesignet pedal- og affaldsspand, der i begyndelsen blev brugt mest i lægepraksiser og på tandlægeklinikker. Vipp-brandet har, med tiden, udviklet sig og er nu blevet til et af de senere års største designhits samt et meget kendt og eftertragtet mærke.
ANNONCE
Vipp
Hvad er Vipp?
Vipp er en succesfuld designvirksomhed, som forhandler chikke, farverige og stilfulde designprodukter primært til badeværelset.

Vipp producerer affaldsspande, pedalspande, sæpedispensere og toiletbørster i høj kvalitet og i innovativt design - de er ligeledes i gang med at lancere en funktionel vasketøjskurv, som et nyt led i serien.

Cool og moderne design
Er du vild med trendy og stilfuldt design, så er Vipps produkter helt sikkert noget for dig. Serien findes i et væld af farver med cool mønstre og tryk.

Der er sågar blevet udgivet kunstudgaver af spandene - "limited editions" - hvor kunstnere som for eksempel Philippe Starck, Christian Lacroix, Chantal Thomass og Inès de la Fressange har samarbejdet med virksomheden om spandenes design.

Man skal være forberedt på, at Vipps 'high-end' produkter, rent økonomisk, ligger i den dyre ende. Eksempelvis fås pedalspandene i priser fra omkring 1400,00 kroner og op, så det kan godt være nødvendigt at "spare op". Til gengæld får man altså rigtig fedt design og meget god kvalitet til prisen.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce