Aniston

Vinterklar hud

Sådan gør du din hud klar til kulden.

Du har sikkert allerede fundet dine sweaters og de varme støvler frem. Men hvad med din hud? Er den klar til vinterkulden?

Dine hudplejerutiner bør nemlig også gøres klar til vinteren, fordi kulden udendørs, det tørre indeklima og mindre frisk luft kan gøre, at din hud kommer ud af balance. Men her har du en lille stribe tips til, hvordan din hud bliver vinterklar.
ANNONCE
Vinterklar hud
1. Fugtighedscreme
For det første skal du måske tage din normale ansigtscreme op til revision og købe dig en mere fed creme, så din hud ikke tørrer ud. Smør evt. en god (ikke fedtende) bodylotion i ansigtet på de steder, hvor du ikke fedter i forvejen og sørg i øvrigt for at holde øje med, om din hud bliver tør i løbet af dagen og giv den så gerne endnu et lag creme.

Husk også at bruge ansigtscreme, når du har renset make-up af om aftenen, så din hud ikke tørrer helt ud i løbet af natten.

2. Olie og glidecreme
Ja, du læste rigtigt. Olivenolie og glidecreme kan være life savers til kuldeskadet hud.

Hvis din hud er meget tør, kan olivenolie give fugt med det samme. Smør en lille smule olie på de skadede steder, inden du hopper i seng. Men pas på ikke at bruge for meget.

Glidecreme kan også fugte huden og gøre den dejligt blød. Smør et tyndt lag på huden og voila, så er du babyblød.

3. Drop de lange bade
Sæt tiden i badet lidt ned om vinteren - selvom det er fristende at stå under den varme bruser i timevis.

Huden tørrer ud og bliver ru af for meget varmt vand, så skru ned for temperaturen og tiden i badet.

4. Glem ikke læberne
Den bløde hud på læberne er særligt udsat i kulde. Så hav altid en god lip balm med dig og påfør rundhåndet, når læberne begynder at føles tørre.

Og hav så en god vinter!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE