Aniston

Vinterferie er solferie

Det er hot at tilbringe vinterferien på varmere himmelstrøg.

Aaaah ... Spanien ville lune godt lige nu! - Vinterferie er solferie Aaaah ... Spanien ville lune godt lige nu!
Sol- og badeferie er en populær disciplin blandt de mange danskere, der planlægger at tage i  vinterhi i de kommende måneder.
 
Faktisk planlægger hver tredje at tilbringe vinterferien i nærheden af en pool eller strand.

Og specielt alle tiders danske favoritrejsedestination, Spanien, synes at drage mange rejselystne danskere igen i år, mens Thailand også er et efterspurgt vinterferiemål, når vi skal stikke af fra vinterkulden.
 
Det viser en undersøgelse foretaget af Hotels.com blandt 1.189 danskere fra hele landet.

Storbyferie i Tyskland og Frankrig
Udover sol- og badeferieer der dog også mange, som lader sig lokke til en af verdens metropoler.

Og blandt dem, som planlægger at rejse udenlands de næste par måneder, ser Tyskland, Frankrig og USA ud til at være populære destinationer.
 
”Storbyferie er blevet meget populært blandt danskerne – hele året rundt. Og i de første måneder af året, kan man jo typisk nyde både udsalgsshopping, vaskeægte storbystemning samt gode priser på hoteller og flybilletter end i forårs- og sommermånederne,” forklarer Yvonne Bonanati fra Hotels.com.
 
Dyre rejseuger behøver ikke at være dyrere
Langt de fleste af dem, der planlægger at holde ferie i årets første tre måneder, forventer dog at holde ferien i en af de travle ferieuger i Danmark – nemlig uge 7, hvor mange danske skolebørn har vinterferie.

Men det behøver ferien ikke at blive dyrere af, hvis man planlægger og booker rejsen på egen hånd:
 
”Det er jo faktisk kun de danske charterbureauer, der kan være lidt dyrere i de typiske danske rejseuger i løbet af året. Booker du et fly og et hotel i eksempelvis Spanien, så vil uge 7 ikke umiddelbart adskille sig fra de øvrige uger rent prismæssigt, idet det ikke er en typisk ferieuge for alle andre rejsende til Spanien,” slutter Yvonne Bonanati. 


Hvis du også har fået rejsefeber og er træt af kulde og sne, så er det bare om at få booket et hotel og en flybillet. Ses!
ANNONCE
Del

Seneste nyt