Aniston

Vinterens mode

Cowgirl – Let's take a ride...

Vinteren er virkelig kommet over os, så nu hvor det snart er juleaften og på tide at skrive ønskesedler, så ville det jo være godt at kende lidt til vinterens mode og trend...
Vinterens mode
De fleste kvinder elsker at følge moden og de nyeste trends, og nu hvor ønskesedlen skal til at skrives, så ville det jo være rart at få lidt viden om, hvilken tøjstil, og hvilke accessories, man skal ønske sig, eller investere i.

Vinter stilen 2005/2006 er "Cowgirl"

Ment på den måde at vi ifølge Hollywoods kendte Neiman Marcus, skal ligne noget, der er taget ud af en god gammel Western film, altså en blanding mellem en lækker Texas chick - og en af McClouds døtre.

Kort fortalt: Vintermoden står på lange støvler, stramt siddende bukser, skjorter, bælter med store spænder, handsker, natur tasker og trendy cowgirl hatte. Alt sammen i så naturlige farver som muligt (sort, brun, hvid, grøn, rød).

Håret

Frisuren skal selvfølgelig også følge denne vintermode, og vinter-hårmoden: langt hår helst løst, hestehale eller en lang fletning, så man rigtig kan ligne en lækker fræk cowgirl, der er parat til at svinge pisken.

Make-up

Alle ved, at ens make-up skal passe til tøjstilen, og når det gælder vinterens Cowgirl mode, så skal make-up'en helst være lidt mørk, men alligevel så naturlig, at det ikke ser ud til, at man egentlig har noget på, og til dette er farverne sort og brun utrolig gode.

Du kan tage et kig i artiklens galleri og se Neiman Marcus"s bud på den perfekte cowgirl..

Så find din indre cowgirl frem og stig op på hesten...
ANNONCE
Del

Seneste nyt