Aniston

Vin Diesel

Hold fast tøser, her er helten...

Vin Diesel
Her er han så!

Han er stor, muskuløs og en rigtig actionhelt, han er Vin Diesel.

Udover at være en total lækker steg, har han faktisk hjerne og talent, han både skriver, producerer og instruerer, så hvis ikke i ved for meget om denne smækre skuespiller, er her lidt information om ham:

Mark Vincent aka Vin Diesel blev født den 18. juli 1967. Hans opvækst har fra start peget ham i retningen af at blive skuespiller, men er først blevet et kendt ansigt inden for de sidste par år.

Han har aldrig kendt sin rigtige far, i stedet voksede han op med en adoptivfar, som var dramalærer og opmuntrede ham til at holde fast i sine projekter, ligegyldigt hvor sort det så ud.

Han startede med skuespillet i en tidlig alder, dog ikke på tv, men på de skrå brædder, i en alder af 17 måtte han dog tage et ekstra job, idet teateret ikke var særlig velbetalt og eftersom han havde været i gang med at løfte vægte siden han var 15, fik han et job som dørmand.

Da tiden kom til at han skulle på college, ville han have valgt teater som sit hovedfag, men blev overbevist om, at engelsk var bedre, så kunne han også studere hvordan man udformer et manuskript. Han blev der imidlertid kun de første 3 år og troede, at nu var han klar til at blive berømt skuespiller, så han flyttede til L.A.

Sådan skulle det desværre ikke gå vores flotte fyr.

Da han ingen skuespillerjobs kunne få, tog han i stedet et inden for telemarketing, men opdagede efter et års tid, at selvom han tjente virkelig gode penge, var det ikke det han ville, så han flyttede tilbage til New York.
ANNONCE
Vin Diesel
Han gik i gang med at skrive sine egne manuskripter, det første havde han svært ved at sælge, så det blev derfor lagt på hylde i en periode og han startede på et nyt til en kortfilm.

Efter kun 5 dage lå dette klart, "Multifacial" omhandlede multikulturer og identitet, som ligger Diesel dybt i hjertet, idet han selv er af blandet afstamning (afroamerikaner og italiensk-amerikaner).

Den kom hurtigt i produktion, han var undervejs ved også at lægge dette projekt på hylden, men blev overtalt til at lade være og i stedet blev kortfilmen accepteret på Cannes og fik en vældig god kritik.

Sådan forløb han næste projekter, han fik gode anmeldelser og feedback, det solgte bare ikke rigtigt, men en dag fik han drømme opringningen, selveste Spielberg havde "Multifacial" og havde skrevet en lille rolle til Diesel i hans næste storfilm "Saving Private Ryan".

Herefter fik han nogle roller i nogle mindre kendte film, som heller ikke ligefrem skovlede penge ind, indtil han fik en rolle i "The Fast & The Furious", herefter fik han flere actionprægede roller, som skaffede ham på A-listen af de bedst betalte skuespillere.

Hvis I vil vide mere om hugget kan i tjekke Vin Diesel Denmark og husk også at tjekke det lækre galleri, enjoy!
ANNONCE
Del

Seneste nyt