Aniston

Vild sex

Det hænger muligvis sammen med din cyklus.

Forskerne har mange teorier, især om kvinder og deres mystiske væsen. Kan du nikke genkendende til nogle af nedenstående punkter, har de måske fat i noget.
Vild sex
Vildere sex ved ægløsning
Det er ingen hemmelighed, at de fleste kvinder tænder på en lækker, dyb stemme, brede kæber og en hørm af testeteron.

Men nu er det også videnskabeligt bevist, at kvinder omkring deres ægløsning er mere villige efter at have sex med fremmede maskuline mænd, end de er ugen op til deres menstruation.

Konklusionen er baseret på en undersøgelse, hvor 68 kvinder blev spurgt til deres seksuelle interesser på to tidspunkter i deres cyklus - under ægløsning, og tiden op til menstruationen.

Forskernes resultat var klart:
"Under ægløsning lægger kvinder mere vægt på en eventuel partners fysiske attraktionsværdi, de bliver i højere grad liderlige ved tanken om og ved synet af en flot, maskulin mandekrop, og de har en større vilje til og interesse i at have sex med attraktive mænd - også med mænd, de ikke kender."

Meget af det kan forklares igennem den gamle evolutionsbiologiske historie om, at kvinder er ude efter gode gener til deres afkom. Men det betyder nødvendigvis ikke, at hun handler på, hvad hendes krop fortæller hende.

Fræk snak og stønneri hænger også sammen med ægløsning
Forskere fra the State University of New York har koblet kvinders ægløsning til fræk snak og højlydt stønneri.

Derudover taler kvinder efter sigende også mere sensuelt og forførende i denne periode. Det sammenlignes med et dyr i brunst.

Sidstnævnte er resultat af en række kvinder, der hver dag skulle tælle til ti. efterfølgende skulle både mænd og kvinder bedømme, hvilket tidspunkt kvinderne lød mest forførende, og der var bred enighed. Utroligt nok valgte en stor del optagelserne omkring ægløsning.
ANNONCE
Vild sex
"Vi har fundet frem til, at stemmerne er mere skingre og højere, når vi når ind i den mest frugtbare del af cyklus," siger Dr. Martie Haselton, der er en af forskerne bag undersøgelsen.

Det er også påvist, at strippere tjener flest penge under ægløsning, hvilket egentlig er utroligt, da det ikke er stemmen, strippere bruger mest. Tilgengæld kan dette hænge sammen med kroppens reaktion på de seksuelle hormoner den producerer i denne periode.

Cyklus vælger din type
Som skrevet ovenfor er kvinder mere tiltrukket af maskuline træk under deres ægløsning.
Andre undersøgelser peger på, at især med frugtbare kvinder med partnere uden meget maskuline træk tiltrækkes af fremmede mænd med dine markante maksuline træk - ligesom studier har vist, at kvinder i parforhold tiltrækkes mere af fremmede mænd, når kvinderne har ægløsning

Under ægløsning er intelligens den mindste prioritet når kvinder vælger partnere.

66 par i alderen 18 til 44 år deltog. Ingen af kvinderne brugte P-piller. Kvinderne udfyldte
Og konklusionen er, at kvinder med ægløsning foretrækker en fremmed mand med maskuline ansigtstræk, og de gør det i udpræget grad, hvis kvindens faste partner ikke har disse maskuline træk.

Tilgengæld betød partnerens intelligens intet for, hvorvidt kvinden blev tiltrukket af andre mænd gennem cyklus.

Aniston.dk spørger læserne;
Kan du mærke forskel på dine seksuelle præferencer igennem din cyklus??
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce