Aniston

Vild med hverdagen

Også når det skal gå hurtigt!

8 ud af 6 stjerner
Vild med hverdagen
Hurtigt, sundt og lækkert er de flestes drøm om et godt hverdagsmåltid for de fleste.

Det ved Louisa Lorang, og i sin nye kogebog kommer hun os i møde med 70 lette og lækre hverdagsretter, der kan laves i en fart.

Vild med hverdagsmad
Bogen hedder "Vild med hverdagen" og er en slags opfølger til de tidligere "Vild med..."-køgebøger.

Louisa Lorang inviterer os denne gang igen ind i sit hyggelige køkken og byder på inspiration og ideer til de dage, der er allerflest af - nemlig hverdagene.

Dansk og lidt udenlandsk
I "Vild med hverdagen" serverer Louisa Lorang 70 lette hverdagsretter, der fortrinsvis er sunde, men som også gør plads til en enkelt syndig opskrift i ny og næ.

Stilen er genkendelig dansk, men også med inspiration hentet fra køkkener i eksempelvis Asien, Spanien, Italien og USA.

Når tiden er knap
Alle retter er til to personer, så der er rig mulighed for at dupere manden, kæresten eller veninden i køkkenet på nul tid.  

Tiden er nemlig omdrejningspunktet for bogen, og hvert kapitel er forsynet med en overskrift, der angiver, hvor lang tid det tager at lave opskrifterne i det pågældende kapitel.

Find en ret, der passer dig og din tid i kapitlerne: Lynfood, Hurtig hverdag, Okay-hurtig-mad, Slowfood eller i Go' til to, hvor man bruger første dag på at lave lidt mere tidskrævende mad og genbruger resterne dagen efter til at lave et super hurtigt måltid.  

Nemt og ikke mindst hurtigt

Louisa Lorangs nye kogebog er super nem at gå til.

I starten bliver læseren guidet til, hvilke opskrifter tager hvor lang tid at gå i gang med, og der er retter, der kan laves på helt ned til 15 minutter.

Men selvom det maksimalt tager 40 minutter at lave retterne i bogen, så er det ikke retter, der lægger op til, at man springer over, hvor gærdet er lavest.

Det er tværtimod sunde og indbydende retter - der bare ikke tager længere tid at kreere.

Og det er da super rart - både for travle børnefamilier, karrierepigen og singlesilden, der ikke gider at stå og lave mad til én i flere timer.

Louisa Lorang siger: "Spis ordentligt i hverdagen - så bliver det hele så meget smukkere. HEP!"

"Vild med hverdagen" er skrevet af Louisa Lorang og udgivet af Lindhardt & Ringhof den 15. marts 2011.
ANNONCE
Del

Seneste nyt