Aniston

Vilact

Redningen til din hud.

Det har været en lang og hård vinter. Måske for dit humør, dit hår og, måske især, for din hud og dine læber.

Mange oplever nemlig, at huden bliver sart, tør og ødelagt efter en længere periode med kulde og frost i vejret. Og det tager lang tid, inden den er i balance igen.

Derfor er det også vigtigt med pleje til huden, så den hurtigere kommer sig og er klar, fin og frisk til foråret.

Lactoactive hudpleje
Efter en vinter med både kuldeskader på kinder og ikke mindst læber fandt jeg dog min redning i en ny creme og en ny lip balm.

Produkterne kommer fra Vilact, som er et helt nyt hudplejebrand, der har baseret deres produkter på det såkaldte Lactoactive, som er udvundet af råmælk og rig på proteinter samt antistoffer (immunstoffer).

Lactoactive har således en immunstyrkende effekt, der giver balance til huden, og som er både stabiliserende og genopbyggende.

Produkterne fra Vilact har da også meget hurtig effekt på hud, der kløer eller rødmer, og ved tør hud eller tørre læber er effekten også meget umiddelbar.

Herudover er både Skin Cream og Lip Balm helt rene produkter, som både kan bruges på børn og voksne, hvis hud trænger til effektiv pleje. Og begge dele har en cremet konsistens, som hurtigt arbejder sig ind i huden og plejer.

Mine læber og kinder er i hvert fald klar til foråret!


Vilact Skin Cream Hudcreme til tør hud har en vejl. udsalgspris på 169 kr. for 125 ml, og Vilact Lip Balm har en vejl. udsalgspris på 49 kr. for 10 ml.
ANNONCE
Vilact
Del

Seneste nyt

ANNONCE