Aniston

Vil du være succesfuld?

The Beckhams gør det, Madonna gør det og du kan også gøre det. Opnå succes ved at reklamere for dig selv, men vil du?

I dag er de fleste kendte og succesfulde mennesker ikke bare sangere eller skuespillere, men multikunstnere. Det er ikke talent, men store visioner og listen, der er opskriften på succes, og derfor er det noget du også kan opnå.
Vil du være succesfuld?
"Nearly all rich and powerful people are not notably talented, educated, charming or good looking."

Ifølge dette citat lyder dine chancer for at blive rig jo rimeligt gode, men det du til gengæld skal besidde er viljen og lysten til at blive rig og magtfuld. Ordene kommer fra forfatteren Paul Arden, som mener, det er dine visioner og mål om fremtiden, der er det afgørende for om du opnår succes.

"How good do you want to be?"

Arden giver med bogen: "It's not how good you are, it's how good you want to be", sit syn på in
Bogen er en hvid håndbog og en lille bibel over, hvordan du får vendt det utænkelige til tænkeligt, det umulige til at blive muligt. På en original måde - og uden store intellektuelle betragtninger, får den dig til at tænke over, hvad du vil og hvordan du skal handle for at opnå det.

Bogen er en blanding af vittigheder, kreative- og billedrigeeksempler på, hvordan du markedsfører dig selv bedst muligt på arbejdsmarkedet, ja generelt i livet.

Vi vil alle være gode til vores job, men når du tænker over det en ekstra gang ved du så hvad du er specielt god til og hvad du er knap så god til? At have talent og flair for det arbejde man udfører, er ifølge Arden ikke så vigtigt, som det at du har ambitioner.

Arden giver ingen konkrete løsninger på hvordan du opnår succes, men så længe du lærer af dine fejltagelser, er du nået langt.

Hvis du vil fremme dine muligheder for succes er erkendelse og opførelse to meget vigtige områder indenfor alle former for erhverv. Nedenfor er nogle eksempler.
ANNONCE
Vil du være succesfuld?
  • Hvor god vil du være?


  • Gem ikke dine ideer væk, giv alt hvad du ved væk og du vil få mere igen


  • Fremhæv det positive ved dig selv, udskil det negative


  • Lov ikke du kan levere noget, hvis du ved du ikke kan


  • Kend dine ansattes stræben og mål


  • Være ikke bange for dumme ideer


  • Kig ikke efter en ny mulighed, den du har i hænderne er din mulighed.


  • The Beckham brand

    Hvis der er nogen som har formået at selviscenesætte og føre reklame for sig selv, er det den tidligere Spice girls sangerinde, Victoria Beckman. Vi ved, hun ikke er særlig god til at synge og måske heller ikke til at designe tøj, som er det sidste nye hun vil give sig i kast med. Alligevel har hun formået at bygge et image op omkring sig selv, som gør at de fleste mennesker verden over kender hende.

    Hendes familie er i dag i medierne et brand i sig selv. Hende, gemalen David Beckham og deres tre drenge bor i intet mindre end i en pragtvilla, som går under navnet "Beckham palads", og derudover ligger de på en anden plads efter Dhani Harrison over de rigeste unge artister i England.

    Victoria har netop gjort det, Aden taler om. Hun har ikke kun i sine unge teengae dage nøjes med at drømme om at være et globalt brand, hun har også formået at opfylde det.
ANNONCE
Vil du være succesfuld?
Folk køber i dag sig ind i Beckham brandet, da de vil have parrets udseende og livsstil. Det at hun har gennemført sine visioner, er det som gør hende så anderledes i forhold til os andre.

De har sat sig selv på scenen, ved at promovere sig selv på både musik, fodbold og modeljobs.

Andre kendte der har bygget et koncept op omkring sig selv er Madonnas "Material Girl" image og Familien Osbourne, med tv serien af samme navn, hvor man som seer kommer helt tæt på familiens dagligdag og dermed også
Selvom man kan sige, familien Beckham og andre kendte, der har opnået succes gennem personlig branding, har haft udseendet og talentet med sig.

Så ligger der nok meget rigtigt i som Aden siger, at man også som person skal have viljen og nok en snert af magtsyge for, at det virkelig kan føre til virkelig succes "big time".

Hvordan er det med jer læsere? Har I mange ambitioner og drømme om jeres fremtid? Ser I jer selv på magtens tending, eller er I tilfredse med det middelmådige også selvom talentet ragte til mere?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce