Aniston

Vil du have sex?

Eller bare date?

Hvad ville du svare, hvis en ukendt fyr pludselig stoppede op og spurgte dig, om du var frisk på lidt frækt i aften? Ville du rive hovedet af ham, ville du straks sige ja eller takke pænt nej? Eller ville du true ham med sagsanlæg?
Vil du have sex?
En lille flok psykologistuderende havde en skummel plan. Det skulle undersøges, hvad danskerne ville svare på deres frække tilbud, og således gik den lille flok studerende rundt på Aarhus Universitet og tilbød medstuderende fra alle fakulteter og institutter en fræk aftale.

Der blev eksperimenteret med tre forskellige varianter: om de var friske på en date, om de ville med hjem, eller om de havde lyst til sex i aften.

Kvinder vil helst på date
Og der er en vis forskel på, hvad hankøn og hunkøn svarede til de tre varianter. Hele 44 procent af mændene ville gerne med hjem, mens seks procent af dem var villige til sex. Resten takkede pænt nej.

Kvindere var knap så villige. Ingen af dem ville have sex, 13 procent ville gerne med hjem, mens 19 procent ville på date, hvilket betyder at hele 68 procent slet ikke ville noget.

Der er altså en klar forskel. Hvor kvinder foretrækker at gå på date, vil mændene hellere klare ærterne med det samme, og hvor ingen af kvinderne havde lyst til sex i første omgang, var mændene mere klar til at 'give den gas'.

Resultatet går meget godt i spænd med de grundlæggende instinkter, som mennesker har. Hvor mandens rolle traditionelt set er at formere sig og føre slægten videre, er sikkerhed, socialt samværd og følelsesmæssige bånd vigtigere for kvinden, da det førhen var hendes primære opgave at holde sammen på flokken.

Mænd var klar på utroskab
Der var mange forskellige reaktioner. Langt de fleste var meget søde og beklagede undskyldende - for eksempel med at de havde en kæreste. Dog var der en del af mændene, der var klar på at gøre det dagen efter, til trods for de havde en kæreste.

Der var også en enkelt person fra det juridiske fakultet, der blev meget sur og truede med sagsanlæg, da han fik fortalt, at det blot var et forsøg.
ANNONCE
Del

Seneste nyt