Aniston

Vigtigheden af god søvn

Man han hele livet igennem hørt at det er utrolig vigtigt at få nok søvn uanset hvilken alder man har. Når man sover om natten giver man nemlig hjernen en chance til at hvile. Derudover er det også under søvnen at man får bearbejdet alle de sanseindtryk og oplevelser man har været igennem i løbet af dagen. Mangel på søvn påvirker immunforsvaret, hukommelsen, indlæringsevnen og meget mere. Også den rette seng kan have indflydelse på kvaliteten af ens søvn. Læs mere om vigtigheden af god søvn her!

En livsnødvendighed

Det moderne samfund er blevet mere og mere travlt og i jagten på succes er det nemmere end nogensinde før at slække på søvnen for at kunne nå det hele og mere til. Men det er på ingen måde en god idé at gøre mangel på søvn til en vane, da det har negative konsekvenser for ens fysiske og psykiske helbred. Man kan endda mærke hvordan kroppen står imod, hvis man ikke har sovet bare én nat. I sidste ende kan mangel på søvn føre til udmattelse og endda have fatale konsekvenser, hvis man altså ikke gør noget ved det med det samme! 

Et voksent menneske har brg for 7-8 timers søvn om natten, men dette behov kan sagtens variere fra person og person, da vi alle er individuelle personer og har forskellige livsstile. Men uanset hvad er det en god idé at få etableret en søvnrutine, der kan få dig til at slappe mere af inden sengetid og som får søvnen til at komme lettere om natten.

Investér i en god seng

For at få sovet ordentligt nytter det ikke noget at man har en gammel og slidt seng, hvor man ligger helt forfærdeligt om natten. Hvis man ligger og vender og drejer sig hele natten, kan man aldrig få en god, uafbrudt søvn eller vågne veludhvilet op dagen efter. Derfor er det en god idé at finde en seng, der er tilpasset dine behov og ønsker for den optimale seng og give dig en god nats søvn.  

En af de mest populære sengetyper er kontinetalsengen, der med sine tre tre forskellige lag - en boxmadras, en springmadras og en topmadras - kan blive det, du udskifter din gamle seng med. Inden du køber en ny seng, er det også en god idé at sammenligne forskellige senge og mærker, så du er sikker på at få købt den helt rette for lige netop dig. Læs meget mere om fordelene ved at købe kontinentalseng på Senge-testeren.dk.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce