Aniston

Vidunderlivet

DVD-kampagnen VIDUNDERLIVET fortsætter kampen mod livmoderhalskræft.

Der er stadig mange kvinder, der ikke ved, at det er muligt at beskytte sig mod livmoderhalskræft, men det er det - og det sætter DVD-kampagnen "Vidunderlivet" nu fokus på.

Vidunderlivet
Sygdommen livmoderhalskræft er i dag den eneste kræftsygdom, man kan lade sig vaccinere mod, men alt for få kvinder ved dette og endnu færre har ladet sig vaccinere.

Sommerkampagne "Vidunderlivet" fokuserer derfor på at udbrede denne viden blandt kvinderne i alderen 16 til 26 år.

Hvad er livmoderhalskræft?
Livmoderhalskræft skyldes en seksuelt overført virus, der kan give celleforandringer.

Hvert år får cirka 15.000 kvinder konstateret disse celleforandringer, og der foretages intet mindre end 5.000 operationer for at forhindre, at celleforandringerne udvikler sig til livmoderhalskræft.

Halvdelen af tilfældene rammer helt unge kvinder. Derfor er vaccination og screening også en meget vigtig del af kampen mod sygdommen.

Håb om gratis vaccine
I dag er det dog muligt at vaccinere alle kvinder mellem 12 og 26 år, og Kræftens Bekæmpelse arbejder for at gøre vaccinen gratis for alle i denne aldersgruppe. I dag skal piger født før 1993 nemlig selv betale for vaccinen.
 
Sidste sommer begyndte derfor et nyt samarbejde mellem SF Film og Kræftens Bekæmpelse om kræftkampagnen "Vidunderlivet", som har til formål at forebygge og helt forhindre dødsfald i forbindelse med livmoderhalskræft.
 
Via salget af 21 udvalgte DVD-film (bl.a. Slumdog Millionaire, Milk, Australia. Den du frygter og Vikaren) støtter SF Film således Kræftens Bekæmpelses arbejde med at forebygge livmoderhalskræft.

Ved køb af en "Vidunderlivet"-film går 3 kr. ubeskåret til kampen mod livmoderhalskræft.

DVD'erne vil være at finde i Stereo Studio, Bilka, Fona, Blockbuster, TP Musik, Kvickly, Metro og udvalgte OK+, Shell, Q8, Statoil og Ekspert-butikker. DVDerne har en vejledende udsalgspris på 49,95 kr. pr. stk.

Husk: Livet er vidunderligt - Pas på det! ... Og afsted ud og køb en DVD!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce