Aniston

Vibrerende mascara

Aniston.dk har testet Maybelline Pulse Perfection mascara.

BZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ... Sådan lyder det ikke normalt, når jeg lægger mascara, men med Maybelline Pulse Perfection gør det. Den vibrerer nemlig!

Vibrerende mascara
Du har sikkert set reklamen for Maybelline New Yorks nyeste mascara Pulse Perfection, og umiddelbart tænker man (jeg gjorde i hvert fald): Hvorfor skal en mascara vibrere?

Men nu har jeg testet Pulse Perfection, og jeg kan godt se finten!

Mascaraen har en lille knap, der skal holdes inde, mens man lægger mascara, og som gør, at Pulse Perfection vibrerer med 7000 vibrationer i minuttet.

Man skal derfor også lige sørge for, at mascaraen ligger ordentligt i hånden, inden man begynder, fordi man skal holde knappen nede samtidig med, at man lægger mascara.

Normalt lægger jeg minimum to lag mascara, men med Pulse Perfection behøvede jeg kun et lag, fordi den er ret fed i konsistensen og derfor dækker godt og skiller vipperne på grund af rystelserne - samtidig med, at den ikke klumper eller drysser.

Syv ting, kvinder gør for at opnå perfekte vipper
1. Lægger op til 102 lag for at få volumen
2. Bruger rullende bevægelser for at få mere længde
3. Laver zig-zag bevægelser for at separere vipperne
4. Farver vipperne permanent
5. Bøjer vipperne og bruger vippebukker
6. Kommer madolie på vipperne for at få glans
7. Bruger en ren børste for at fjerne klumper
... Alt det slipper man for med Pulse Perfection, fordi den giver fylde, længde, separerer, giver god farve, løfter og bukker vipperne, giver glans og ikke klumper.

Alt i alt er Maybelline Pulse Perfection en god mascara, som sagtens kan anbefales, hvis du savner en ny, god en af slagsen.

Eneste ønske herfra skulle være en "on/off"-knap, så man slipper for at holde pulsér-knappen nede, mens man lægger mascara.

Maybelline New York Pulse Perfection mascara har en vejl. udsalgspris på 129,95 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt