Aniston

Vibra Exciter

Legetøjet alle kvinder må eje

Den ser ikke ud af meget! Fire centimeter lang og halvanden centimeter i diameter.

Den lille fyr hedder "Vibra Exciter" og ligner en mobiltelefon. Men i virkeligheden er "Vibra Exciter" en high-tech vibrator, der kan placeres dér, hvor det kilder allermest.
Vibra Exciter
"Vibra Exciter" består af et frækt vibroæg og en modtagerenhed, som aktiverer vibratoren, når ens mobiltelefon ringer, eller når man modtager en SMS eller MMS. Vibrationerne sendes fra mobiltelefonen og direkte hen til vibroægget. For at være sikker på at modtage vibrationerne til vibroægget, skal mobiltelefonen være inden for en meters afstand fra modtageren. "Vibra Exciter" fungerer med alle mobiltelefoner uafhængig af mobilteknologi.

Hos netbutikken Hottoys4you.com, der forhandler den lille vibrerende fyr, er man begejstret for "Vibra Exciter".

"Jeg har testet "Vibra Exciter" flere gange, og den er ufattelig dejlig, og så er den lang mere diskret end en almindelig vibrator. "Vibra Exciter" er en af nye spændende opfindelser, der forener legetøj til voksne kvinder med ny mobilteknologi," fortæller Camilla Nilsson, daglig leder af Hottoys4you.

""Vibra Exciter" er superfræk at have med overalt. Man kan få kæresten eller elskeren til at sende en SMS, når du er i byen med veninderne. Og hvis man nu kommer til at modtage for mange SMS'er fra venner, der vil drille dig, kan man bare slukke for den lille fyr," tilføjer hun.

Netbutikken Hottoys4you blev etableret i foråret 2005 og har på mindre end et halvt år markeret sig som en butik med et spændende udbud af kvalitetsprodukter for den kræsne kvinde.

Efterspørgslen for netbutikkens produkter har i den seneste tid været stor, og den daglige leder hos Hottoys4you forklarer succesen således:

"Alle vores lagervarer bringes ud fra dag til dag ved bestilling frem til klokken 19.00. Og hvis man bor i København, kan man få bragt varerne ud samme dag - og ofte inden for 1-2 timer efter bestilling. Vi er måske den eneste danske netbutik, der har denne service."

Ud over "Vibra Exciter" sælger netbutikken også den nye 2006 pin-up kalender med 12 lækre "bad boys", der folder sig ud i mere end én forstand. Og netbutikken sælger også den lille frække læbestift, "LipVibe", der ligner en almindelig rød læbestift, men i virkeligheden sidder man med en lille vibrator, der blandt andet kan bruges til nakke- og ansigtsmassage.
ANNONCE
Del

Seneste nyt