Aniston

Vi stjæler mindst fra hotellet

Ny undersøgelse fra Hotels.com viser, at danske rejsende ikke har lige så lange fingre som andre nationaliteter, når de bor på hotel.

Nogle gange bliver man fristet af interiøret på hotellet. Men kun få danskere tager rent faktisk noget med hjem, viser ny undersøgelse foretaget af Hotels.com. - Vi stjæler mindst fra hotellet Nogle gange bliver man fristet af interiøret på hotellet. Men kun få danskere tager rent faktisk noget med hjem, viser ny undersøgelse foretaget af Hotels.com.
En blød badekåbe, gourmetkaffe, et badehåndklæde og lækkert sengetøj.

Når rejsende fra hele verden bor på hotel, er de omgivet af lækre ting, som de godt kunne drømme om også at have derhjemme. Og det kan tilsyneladende virke så fristende, at man får lyst til at tage tingene med hjem i kufferten, når man checker ud fra hotellet.

Mere end hver tredje rejsende (35 pct.) på globalt plan er nemlig gået så langt, at de har taget en lille ”souvenir” med hjem fra deres hotelværelse.
 
De danske rejsende har dog ikke lige så lange fingre som mange andre, når de bor på hotel. Og danskerne løber derfor med titlen som de mest ærlige hotelgæster, idet knap 9 ud af 10 (88 pct.) siger, at de aldrig har taget noget, de ikke burde, fra et hotelværelse.
 
Dette viser en ny global undersøgelse foretaget af hotelbookingportalen Hotels.com i 28 lande.
 
Hverdagsting er i høj kurs
Mere end hver anden rejsende (65 pct.) svarer i undersøgelsen, at de aldrig har taget noget fra et hotelværelse, som ikke udgør toiletartikler, og som dermed ikke var beregnet til at tage med hjem.
 
Men blandt den tredjedel, der har lange fingre under hotelopholdet, er det oftest blade, bøger, sengetøj og håndklæder, der har stor interesse for de rejsende. En del af de adspurgte indrømmer dog også at have taget både badekåber, puder, elektronik, strygejern og sågar værelsesinteriør, såsom lamper eller vækkeure med hjem fra hotelværelset.
 
”Vi elsker alle følelsen af ferie, men nogle rejsende synes at tage det lidt for langt, når de bor på hotel. De fjerner nemlig en lang række ting fra deres hotelværelse og tager dem med hjem, når de checker ud. Men danskerne er altså den mest ærlige nation og bedst til at modstå fristelsen, dog tæt efterfulgt af hollænderne og nordmændene – naturligvis under den forudsætning, at alle respondenter har været ærlige, da de gennemførte undersøgelsen …," fortæller Alison Couper fra Hotels.com.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce