Aniston

Vi kan ikke slippe arbejdet i ferien

En undersøgelse af Hotels.com afslører, at vi arbejder 2½ time i ferien.

Pak ikke jobbet med i kufferten, når du er på ferie, opfordrer Hotels.com - Vi kan ikke slippe arbejdet i ferien Pak ikke jobbet med i kufferten, når du er på ferie, opfordrer Hotels.com
Når det er tid til at rejse væk og glemme hverdagens trummerum, kribler det alligevel i fingrene på mange af os danskere for at tjekke mails, snakke i telefon med chefen og løse arbejdsopgaver, selv om der står ferie i kalenderen.
 
Knap hver femte (18 pct.) arbejder nemlig, når de er på ferie – og mere end hver tredje (35 pct.) af disse gør det, fordi de har lyst.
 
Det viser en undersøgelse foretaget af Hotels.com blandt 1.189 danskere fra hele landet.
 
Vi arbejder, fordi vi har lyst
I gennemsnit arbejder de adspurgte, der tager jobbet med på ferien, 2,5 timer af deres ferie væk.
 
Og mens mange af dem (39 pct.), der tager arbejdet med i kufferten, gør dette for at følge med i, hvad sker arbejdsmæssigt, så angiver mere end hver tredje (36 pct.), at de ikke vil risikere, at deres mailboks sprænges, mens de er på ferie.
 
Endnu en tredjedel (35 pct.) angiver, at de ganske enkelt arbejder af ren og skær lyst.   
 
Vigtigt at slappe af i ferien
Hos Hotels.com, som står bag undersøgelsen, opfordrer man til, at det er vigtigt for feriens kvalitet, at man lærer at give slip på hverdagen og nyde den begrænsede ferietid, man har med familien. 
 
”Det er utrolig vigtigt, at man bruger sine ferierettigheder og slapper helt af i ferien og får ladet batterierne op, når man så endelig har ferie,” lyder det fra Yvonne Bonanati fra Hotels.com
ANNONCE
Del

Seneste nyt