Aniston

Vi hungrer efter sol og varme

Og valfarter derfor ud af landet på årets sommerferie.

Sol og varme har de masser af i eksempelvis Barcelona - Vi hungrer efter sol og varme Sol og varme har de masser af i eksempelvis Barcelona
Det danske sommervejr er lige nu skønt! Men det er også lunefuldt. For selvom meteorologerne lover sol, sommervejr og hedebølge, så kan man aldrig helt vide, om man skal have solhat og solcreme på, når man går ud ad døren, eller en trøje og gummistøvler.
 
Og netop det faktum, at vi i Danmark aldrig helt kan regne med sommervejret, får tilsyneladende rigtig mange danskere til at vælge en sommerferie i udlandet.
 
I en undersøgelse foretaget af hotelbookingportalen Hotels.com blandt knap 1.200 danskere fra hele landet tilkendegiver hver anden (47 pct.) nemlig, at de simpelthen trænger til sol og varme.
 
Oplevelser er der masser af - udlandet
Den primære grund til at valfarte til udlandet i sommerferien er dog, trods alt, ikke vejret.
 
Seks ud af ti (62 pct.) tilkendegiver nemlig, at der ganske enkelt endnu er mange steder, de gerne vil opleve i rundt omkring i verden. Samtidig mener knap hver tredje (30 pct.), at man kan opleve mere i udlandet, end man kan i Danmark.
 
”Verden er blevet mindre. Og mange danskere er allerede globetrottere fra barns ben,” mener Yvonne Bonanati fra Hotels.com og tilføjer:
 
”Det er gennem årene blevet utroligt nemt at booke en rejse med fly og hotel til den anden side af jorden, og det benytter mange danskere sig af. Men samtidig ved vi da også fra undersøgelser, vi har foretaget, at rigtig mange danskere mener, at Danmark er specielt smuk om sommeren, og at der er noget hygge forbundet med at holde ferie i hjemlandet. Så der er bestemt stadig kvaliteter i det nære.”
 
Det er specielt den yngre del af befolkningen, de 18 til 39-årige, der mener, at der er flere oplevelser at hente i udlandet end i Danmark, mens dette tilsyneladende i mindre grad gør sig gældende, jo ældre man bliver. Det samme billede gør sig gældende, når det handler om trangen til sol og varme.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce