Aniston

Vi flirter og genfinder gnisten på ferien

Men mere end hver anden er til hverken flirt eller andet sjov, når de rejser.

Der er ikke altid romantik i luften, når man holder ferie. Men knap hver femte har da genfundet gnisten med deres partner på ferien. - Vi flirter og genfinder gnisten på ferien Der er ikke altid romantik i luften, når man holder ferie. Men knap hver femte har da genfundet gnisten med deres partner på ferien.
Englænderne er tilsyneladende bedre til at udnytte ferien til flirt og kæresterier end danskerne. I hvert fald er de engelske sladderspalter fyldte med spekulationer om, hvorvidt Prins Williams udkårne, Kate Middleton, er blevet gravid under parrets rejse til Singapore i efteråret.
 
Det er da også oplagt at nyde ferien med at flirte eller nyde sin partner.

Det ved en del af danskerne godt. Hver femte (22 pct.) har nemlig haft en ferieflirt, mens næsten lige så mange (17 pct.) har genfundet gnisten med deres partner på ferien.

Men mere end hver anden (61 pct.) har åbenbart aldrig hverken flirtet, fået en kæreste eller genfundet gnisten med partneren, mens de var på ferie.
 
Det viser en undersøgelse foretaget af hoteleksperten Hotels.com blandt 1.193 danskere.

Danskerne bliver kun sjældent undfanget på ferien
Selvom der er flest kvinder, der tilkendegiver, at de har haft en ferieflirt (24 pct.), og det ligeledes mest er kvinder, der fortæller, at de har genfundet gnisten med deres partner på ferien, så er der tilsyneladende ikke mange af disse ”flirterier” og ”kæresterier”, der har ført til Kate Middleton-lignende tilstande.
 
Således fortæller blot 4 pct. af kvinderne, at de er blevet gravide på ferien. Mens 2 pct. af mændene fortæller, at de har gjort en kvinde gravid på deres ferie.  
 
”Vi har faktisk, i en mindre engelsk undersøgelse, spurgt til, hvor mange der har oplevet at blive gravide eller gøre én gravid under en romantisk ferie med deres partner. Og det har 22 pct. af de adspurgte! Så noget tyder på, at englænderne generelt er bedre til at udnytte ferien til den slags,” smiler Yvonne Bonanati fra Hotels.com.
ANNONCE
Del
Om forfatteren
Aniston.dk

Følg på:

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt