Aniston

Verdens største lokumsbog

Den tiende lokumsbog er nu på gaden

Når toiletbesøg nu begynder at tage dobbelt så lang tid, er det ikke nødvendigvis pga. dårlig kost.
Verdens største lokumsbog
Efter jeg fik Den store lokumsbog, begyndte jeg at bruge utrolig mange timer på toilettet, til stor irritation for mine bofæller. Nu, efter jeg glemte bogen derude, er der blevet kamp om kummen.

Den store lokumsbog - Nu endnu større, gør det simpelthen til en fornøjelse at bruge tid på det ellers så kedelige badeværelse.

Tårerne triller ned af kinderne (Af grin red.) når man får indblik i eks. de ti bud, introduktion til at blive bugtaler,og et hav af sjove historier og fortællinger der relaterer til ting man i forvejen kender.

Bogen er komplet opdateret og nyillustreret. Med de bedste lister, historier, vitser, quizzer, overflødigheder, kiksere, favoritter, korrekturfejl - alt i alt de bedste og de værste sider fra gamle Lokumsbøger®. I stort format og med helt nye illustrationer i farver.

Det tager timer at komme igennem bogen, da man simpelthen er nødt til at læse nogle af eskapaderne igen og igen, og stadig griner lige meget af dem. Ikke nok med det, men får også en baggrundsviden man kan imponere med, når det skal påvises om det er blondiner eller brunetter der nu er de dummeste.

Bogen er skrevet af Ole Knudsen og Sten Wijkman Kjærsgaard, Trykt hos Gyldendals, udkom d. 1. juni og er på 352 sider.
ANNONCE
Del

Seneste nyt