Aniston

Verdens Stærkeste Dreng

Vidunderbarnet, Little Hercules

Der findes masser af vidunderbørn rundt om i verden, hvor forældrene ansporer barnet til en bestemt karriere. Richard Sandrak er et af disse børn. Som seksårig havde han en eight-pack, og som otteårig kunne han slå 110 slag ud i luften på 15 sekunder samt sparke 30 gange ud i luften også på 15 sekunder.
ANNONCE
Verdens Stærkeste Dreng
Men, der var noget galt. Som otteårig havde Richard kun en fedtprocent på 1,5, hvilket ville have været livstruende for alle andre.

Trænede som spæd

Det hele startede, da han var spæd. Hans forældre fik ham, mens de stadig boede i Ukraine. Faderen var verdensmester i kampsport, og moderen deltog i Aerobic-konkurrencer. Begge forældre trænede hver dag, og for at holde deres baby i gang, begyndte de med lette stræk hver dag. Efterhånden som han blev ældre begyndte de med små løft, ligesom de fortsatte med strækkene.

På et tidspunkt tog forældrene kontakt til den professionelle Fitness model, Sherry Goggin-Giardina, og tidligere bodybuilder, Frank Goggin-Giardina. De stod nu for at træne Richard, ligesom de fik ham ud i offentlighedens rampelys.

Noget galt

Det viste sig dog hurtigt, at der var noget galt. Faderen fodrede Richard med noget pulver, som han ikke ville fortælle, hvad var. Og på grund af Richards livstruende fedtprocent, sagde de personlige trænere: "stop". Der var også andet og mere galt i den lille familie. Richards far var voldelig, og efter at have slået konen i hovedet, blev forældrene skilt og faderen sat i fængsel.

Richard stoppede al træning for at slappe lidt af og prøve at have en normal barndom. Han har ikke på noget tidspunkt haft legetøj, da det hele handlede om vægte og træning. Som 11-12-årig havde han taget på og lignede nu en ganske almindelig dreng, som elskede at spille med sin Playstation.
ANNONCE
Verdens Stærkeste Dreng
En karriere som skuespiller

I dag er han 13 år, men han er stadig ikke helt normal. Hans næste skridt er at blive skuespiller, og derfor har han arbejdet med en ny personlig træner, der skulle gøre det af med hans accent.

I April, 2005, var han med i filmen: "Gods and Comets", og han er ved at forberede en ny film: "Little Hercules in LA", hvor han har hovedrollen.

Samtidig hjælper han med at sætte fokus på motion og træning, da 1 ud af 5 amerikanske børn ikke får nok motion og derfor er i fare for at udvikle alskens sygdomme.

Der er blevet lavet en film med et træningsprogram specielt til børn, hvor det selvfølgelig er Richard Sandrak, der motiverer seerne.

Men nu tænker du måske: "Hvornår har Richard egentlig haft tid til skolen?" Det har forældrene også tænkt på, hvorfor moderen har fungeret som hans lærerinde. Han har allerede bestået første år på "college" i matematik, og han beskrives blandt andet som værende meget vis med en karisma og personlighed udover det sædvanlige.

Richard har også en lillesøster, der som spæd blev trænet på samme måde som Richard!

Men er det ikke for meget? Bør børn ikke have en barndom, og er der noget at sige til, at Richards opvækst til tider er blevet karakteriseret som værende børnemishandling?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE