Aniston

Verdens rigeste mennesker

Hvor du kan score din helt egen milliardær…

For nogle måneder siden udgav den amerikanske økonomi-hjemmeside Forbes.com en liste over verdens 587 rigeste mænd/kvinder. Personer som alle har det til fælles at være milliardærer. På førstepladsen finder man, ligesom man har gjort de sidste ti år, ikke overraskende hr. William Gates III, du kender ham nok som Bill Gates.
ANNONCE
Verdens rigeste mennesker
De første ti pladser er domineret af den amerikanske familie Walton, som ejer kæden Wal-Mart, men underligt nok finder man også tyske Karl Albrecht, ejeren af Aldi kæden, øverst på listen.

Ny på listen er J.K. Rowling, forfatteren af Harry Potter bøgerne, som har tjent sin første milliard. Også grundlæggerne af den mest populære søgemaskine på nettet, Google, nemlig Sergey Brin og Larry Page er som noget nyt, at finde på listen over milliardærer
ANNONCE
Verdens rigeste mennesker
I Danmark kan vi prale med at huse 3 milliardærer. Dog er de nok ikke score-materiale. Det rigeste danske bidrag til listen, finder man på en 82. plads. Ældgamle Mærsk Mc-Kinney Møller er med sine 5,1 milliarder US dollars stadig 'Danmarks rigeste mand'. På en 132. plads finder man Jørgen Clausen, Danfoss"s direktør, og familien med deres 3,5 milliarder. Lego-direktøren Kjeld Kirk Kristiansen har sølle 2,5 milliarder at lege med og må derfor finde sig i at være dårligst placerede dansker på en 205. plads.
ANNONCE
Verdens rigeste mennesker
Hvis du kunne tænke dig at score din helt egen milliardær, så du endelig får en sponsor til dine mange shoppeture, kan vi trøste dig med, at du ikke skal længere end et lille smut over den tyske grænse, før du finder den yngste milliardær på listen.

Navnet "Albert Maria Lamoral Miguel Johannes Gabriel von Thurn und Taxis" lyder ikke længere så slemt, når man ved, at der følger 2,1 milliard med. Den 20-årige lidt overvægtige tysker bor i Regensburg, og som vi alle ved, gør kærlighed (og penge) heldigvis blind.

Hvis Albert ikke er noget for dig, og du virkelig er opsat på at date en milliardær, må du være indstillet på, at han mindst er 31 år og bor i USA. Det er nemlig de næstyngste på listen. De før nævnte Google-skabere Sergey Brin og Larry Page er begge to single og gode for 1 milliard dollars hver. Hvis du er villig til at rejse for at få fat i en milliardær, må du tage til USA. Der er der nemlig hele 275 milliardærer. Hvis engelsk ikke lige er dig og du ikke har så mange penge at rejse for, er Tyskland sagen. 42 af slagsen finder du her. En nødløsning kunne være Rusland, hvor 26 milliardærer er at finde.
ANNONCE
Verdens rigeste mennesker
Top 10:

1. William Gates III (Microsoft)

2. Warren Buffett (Investor)

3. Karl Albrecht (Aldi)

4. Prince Alwaleed Bin Talal Alsaud (Investor)

5. Paul Allen (Microsoft)

6. Alice Walton (Wal-Mart)

7. Helen Walton (Wal-Mart)

8. Jim Walton (Wal-Mart)

9. John Walton (Wal-Mart)

10. S Robson Walton (Wal-Mart)
Verdens rigeste mennesker
Del

Seneste nyt

Annonce