Aniston

Verdens mest luksuriøse club sandwich serveres i Hong Kong

Hotels.com's Club Sandwich Index har foranlediget lidt af en deluxe sandwich på hotel i Hong Kong.

Verdens mest luksuriøse club sandwich  serveres i Hong Kong
Inspireret af den nylige lancering af hotelbookingportalen Hotels.com’s Club Sandwich Index, der blev offentliggjort tidligere på ugen, har det 5-stjernede Hullett House Hotel i Hong Kong indgået partnerskab med Hotels.com for at skabe verdens mest luksuriøse club sandwich.

Den kulinariske nyskabelse, der indeholder nogle af de dyreste ingredienser i verden, er noget helt for sig og dræner kreditkortet for intet mindre end 347 kr. (HKD 480,-), hvilket gør den markant dyrere end en club sandwich i Geneve, der ellers er den by, der, med en gennemsnitlig pris på 175 kr., ligger helt i top i Hotels.com’s Club Sandwich Index.

Luksus med luksus på
Beluga kaviar, A5 Wagyu oksekød, Balik laks, tyndskåret bacon, Iberico skinke, belgiske figner, Roma tomater, Romaine salat, fransk kylling, økologiske italienske æg, mayonnaise, Mesclun salat og grønne asparges mellem tre skiver skorpefrit og let ristet brød.
 
Sådan lyder opskriften på verdens mest luksuriøse club sandwich, som nu serveres på Hullett House Hotel i Hong Kong.
 
Peter Lee, Executive Souschef på Hullett House, fortæller om den luksuriøse sandwich:
 
"Vi ville gerne have, at vores kunder skulle opleve, hvordan en deluxe sandwich kan smage. Derfor har vi brugt premium ingredienser såsom Beluga kaviar, som er en af de dyreste kaviar i verden, A5 Wagyu oksekød og Balik laks, der koster omkring 950 kr. (HKD1300) per kilo."
 
Alison Couper fra Hotels.com tilføjer:
 
"Club sandwichen ses meget ofte på hotellets menukort rundt omkring i verden. Men den kreation, som Hullet House har skabt, viser, at man sagtens kan forvandle noget simpelt og kendt til et vaskeægte kunstværk ved blot at udskifte nogle ingredienser.”
 
Om Hotels.com’s Club Sandwich Index fortæller hun:
 
”Vi startede Hotels.com’s Club Sandwich Index i 2011 som et godt udgiftsbarometer, der kan hjælpe rejsende med at overskue deres omkostninger på rejsen med fokus på udgifterne til mad og drikke. Det enkle ved indekset er, at vi er i stand til at tilbyde rejsende en enkel prissammenligning for at vise, hvor langt deres penge kan strække i det enkelte land.”
 

Den luksuriøse club sandwich er tilgængelig på The Parlour på Hullett House for 347 kr. (HKD 480,-) fra 15. juni til 31. august 2013.
ANNONCE
Del

Seneste nyt