Aniston

Verdens bedste taxier kører (stadig) i London

London vinder titlen som bedste taxi-by for 5. år i træk.

Verdens bedste taxier kører (stadig) i London
Londons taxier er de bedste i verden!

I hvert fald løber byen for femte år i træk med titlen som verdens bedste taxi-by ifølge Hotels.com’s årlige Taxi Survey.
 
Den britiske hovedstad med de smukke sorte taxier har således fået hele 11 pct. af alle stemmerne, når det gælder om at udnævne verdens bedste by at praje en taxi.
 
New York indtager andenpladsen med 6,4 pct., mens Tokyo løber med tredjepladsen med 5,6 pct. af stemmerne.
 
London hitter – undtagen på ”value for money”
De rejsende, der har deltaget i undersøgelsen, har stemt ud fra syv kategorier, hvoraf Londons ikoniske sorte taxier løber med flotte topplaceringer i fem af disse: Venlighed, kendskab til området, renhed, sikkerhed og kvalitet af kørsel.
 
Dog indtager London samtidig førstepladsen, når det handler om mindst værdi for pengene.
 
Og når det handler om tilgængelighed, slår New Yorks berømte yellow cabs Londons sorte taxier. Mens Bangkok topper listen over byer, hvor man får mest værdi for pengene på en taxitur.

København indtager en 24. plads i kapløbet om titlen som verdens bedste taxi-by og er, som eneste danske by, repræsenteret på listen.
ANNONCE
- 15 pct. giver aldrig drikkepenge, når de kører i taxi. 39 pct. runder op til nærmeste runde beløb.

- Sikkerhed er den vigtigste parameter, når rejsende kører i taxi – dernæst er kendskab til området og værdi for pengene vigtige.

- Verdens bedste taxikunder er australierne, idet de er det folkefærd, der bruger flest penge på at køre i taxi, når de er på ferie. Mens italienerne bruger færrest penge.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce