Aniston

Velkommen Kære Cykelhjelm

Hvorfor er det dog først nu vi vælger at beskytte vores intelligente hoveder med en cykelhjelm?


Så skete det endelig - jeg har erhvervet mig en cykelhjelm! 

Efter lang tids gennemtænkning og nyfunden selverkendelse, så jeg mig nødsaget til at investere i en af de smarte tingester, for jeg har da vel mit liv kært.
Velkommen Kære Cykelhjelm
Men hvorfor er det først nu, at vi vælger vores sikkerhed frem for overfladiskhed?
Bestemt fordi modellen nu endelig er blevet moderniseret, men den dominerende grund er, fordi man får cykelhjelm-hår - det siger jo sig selv. 

Dette er til alle jer der frygter cykelhjelm-hår.

Efter nøje overvejelser bevægede jeg mig ned til cykelhandleren - UDEN cykelhjelm - og jeg troede det var løgn. Der var alle slags cykelhjelme - og jeg mener alle; alt fra de helt smarte racer-cykelhjelme til fine lyserøde med blomster, men så opdagede jeg "hende". Jeg blev draget.
Aldrig i mit liv har jeg set så intelligent en kreation. Lige dér foran mig.
Lige dér mellem alle de smukke cykelhjelme, der skreg efter at beskytte enhver hjerne var "hun".

En cykelhjelm til højt hår
.
Hvem skulle have troet det? Aldrig mere cykelhjelm-hår, aldrig mere ligne en idiot, fordi man som den eneste på cykelstien ikke spiller russisk roulette med sit liv. Aldrig mere! "Hun" var 30 cm høj - tag venligst lige et målebånd, og forestil jer en cykelhjelm så høj. Idéen er jo god nok, men jeg kunne alligevel ikke liiiige lade være med at tænke: Og det skulle så gøre det bedre? Enhver der fravælger sin sikkerhed, for at se fiks ud, mens man trasker derudaf på sin 60'er-cykel med dynamolygte, er nok ikke helt så nem at overtale. Måske er det bare mig, men hvis jeg var en af "dem", ville jeg nok ikke vælge Conehead-versionen, fordi min fine pandehårs-turpering ikke skulle miste sin fylde - men hvad skal der så til? Man ser ikke særlig godt ud, den koster 300-500 kr. og ens hår er dødsdømt fra morgenstunden
- næsten ingenting kan lokke folk til at købe én.

Den cykelhjelm, der vandt mit hjerte, siger det hele. Det burde sige alt, for der står blot:
I love my brain!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce