Aniston

Vejen til mandens hjerte

Hvordan finder man den vej? Og hvornår kan man være sikker på at have fundet den?

Mænd er besværlige, dette er et velkendt faktum mellem os kvinder, ikke at de samtidig også kan være vidunderlige skabninger, men besværlige er de nu stadig. Når man så er heldig at møde en af dem, der virker søde og man gerne vil have fat i ham, hvad gør man så?
ANNONCE
Vejen til mandens hjerte
Vejen til mandens hjerte går igennem hans mave, det har vi alle hørt et par gange, desværre eller heldigvis for nogen er det ikke altid nok til at fange prinsen på den hvide hest, så hvad gør man så?

1. Smil og flirt

Hvis du altid ser sur ud, er der ikke de store chancer for, at drømmefyren finder dig synderlig interessant...

Det betyder ikke, at du ikke er en spændende og elskværdig person, men det er nu altså de færreste, der bliver tiltrukket af sure miner. Om det bare er en dårlig vane eller du generelt ikke gider smile til folk, så nedsætter det også dine chancer for at falde i snak med "ham den søde" rimelig drastisk og samtidig får du sikkert ofte smidt kommandoen: "Smil" i hovedet, som langt de færreste ligefrem bliver i bedre humør af.

2. Find nogle fælles interesser

Fælles interesser giver både noget at snakke om og muligheder for at foretage jer ting sammen, om det er film, musik, idræt eller andet, så giver det jer som regel en mulighed for at komme ud og opleve noget sammen.

I bør begge være åbne for nye ting, det skal gå begge veje for at virke optimalt. Et klassisk eksempel er, at han tvinger dig med til fodbold, hvorefter du derefter tvinger ham ind for at se ballet, det er ikke så givende, når nogen af parterne skal tvinges, så hvad med at finde noget andet til at starte med...

Selvfølgelig kræver det en gang imellem et kompromis fra begge sider, men kommer tvang med i spillet, er det ikke sjovt længere og derfor næppe noget, som nogen af jer vil kunne holde ud i det lange løb.

Så hvad med om I finder på noget alternativt? Som at gå en tur i Zoologisk Have, tage ud at bungee jumpe eller eventuelt starte til noget kampsport? Variationer og alternativer giver mere spænding i hverdagen og det giver jer noget at snakke om.

3. For Guds eller nok mere din egen skyld, vær dig selv og vær ærlig

Det lyder måske ikke som det mest spændende råd, men hvis det nu er ham, du vil bruge resten af livet sammen med eller i hvert fald en længere periode, så gør det nemmest for dig selv.

Hvis du opfører dig anderledes overfor ham, end du plejer overfor andre, i den tro at det er det, han vil have, så er der noget galt.

Det betyder ikke, at I straks skal slå op, men tænk på det omvendt. Hvis han er rigtig sød og galant hele tiden, for så en dag at skifte over til sit egentlige jeg, som er mere larmende og ucharmerende, end du nogensinde havde forestillet dig.
ANNONCE
Vejen til mandens hjerte
Det kan også være at han pludselig fortæller dig, at han synes alle dine venner er dumme, selvom han så ud til at hygge sig, hver eneste gang I brugte tid sammen med dem...

Det ville nok såre dig og det er en svær omvæltning, så prøv fra start af at være ærlig, så han ikke en dag vågner op og tænker: "Hvad pokker laver jeg sammen med den rappenskralde?".

Alt i alt

Du kan ikke tvinge nogen til at elske dig, du kan ikke fuppe nogen til det - i hvert fald ikke i længere tid, så det bedste du kan gøre er, at holde af dig selv og komme ud for at møde nye mennesker. Nogen holder man af en lille rum tid, nogen længere og andre resten af livet...

Det er noget møg at blive såret, alle bliver det på et tidspunkt eller ti, men man ved aldrig hvornår "han" pludselig står der.

Det kan være i morgen eller der kan gå flere år før selve prinsen gør sin entré i dit liv, men derfor behøver dit liv ikke at gå dvale, for jo mere du lever og lærer, jo større chance har du for at møde "ham" og for at kunne tackle det hele ordentligt, så I kan leve lykkeligt til jeres dages ende.
ANNONCE
Del

Seneste nyt