Aniston

Vejen til bløde sommerfødder

Panik, panik! Sandaltiden nærmer sig!

Der breder sig altid en mild form for panik, når tiden til at krybe i sandalerne nærmer sig.

Sommer og sandalsæson betyder nemlig, at fødderne, der har været gemt væk i støvler, strømper og sneakers i alt for lang tid, skal vises frem. Og det er sjældent et kønt syn - i hvert fald i mit tilfælde.

Der er nemlig hård hud, tør hud, grimme negle og andre uskønheder gemt i de lukkede sko. Og det er nærmest umuligt at slippe af med, så fødderne igen bliver klar til at komme i sandalerne.

Men der er da visse ting, man kan gøre. Og i første omgang kan man få bugt med noget af den hårde hud, der ofte gemmer sig under fødder og på hæle.

Og her kommer fodplejeprodukterne fra Balsan ind i billedet.
ANNONCE
Det ultimative mål: At få fødder som min knap 3-årige søn. Mmmh ... Der er lang vej igen! - Vejen til bløde sommerfødder Det ultimative mål: At få fødder som min knap 3-årige søn. Mmmh ... Der er lang vej igen!
Balsans produkter kan nemlig fjerne den hårde hud og give blødere fødder.

Det kræver blot to simple skridt, som kan foretages hjemme i sofaen eller på altanen, mens man slikker sol.

Første skridt er at bruge Balsan Lotion.

Man lægger ganske enkelt en vatrondel på den hårde hud på fødderne (fødderne skal være tørre), som man gerne vil have bugt med, og så hælder man Balsan lotion på vattet, til det er gennemvådt. 

Hernæst venter man 10-20 minutter - afhængigt af, hvor hård huden egentlig er.

Resultatet er, at huden bliver helt blød og lidt fedtet, og at man forholdsvist nemt kan skrabe det yderste lag hårde hud af med den tilhørende spatel.

Man fjerner således ikke alt den hårde hud, men man kan nemt fjerne en stor del af det.
ANNONCE
Balsan lotion hældes ganske enkelt ud på en vatrondel, der er placeret på den hårde hud. - Vejen til bløde sommerfødder Balsan lotion hældes ganske enkelt ud på en vatrondel, der er placeret på den hårde hud.
Når den nasty hårde hud er historie, bør man lige vaske sine fødder, og så giver man dem ellers et lag Balsan Creme, som gør fødderne helt bløde og lækre.

Sværere er det faktisk ikke! 

Og nej, mine fødder er desværre ikke ligefrem blevet som min knap 3-årige søns. Men de er godt nok blevet meget mere venlige og sandalklar at se på!

Udover at være effektive og nemme at bruge er Balsans fodplejeprodukter i øvrigt både lugt-, smerte- og parabenefrie.


I Balsan fodplejeserien findes: Balsan vatpads 30 kr./40 stk., Balsan lotion 145 kr., Balsan spatel 80 kr., Balsan creme 65 kr. Det testede sæt er et samlet Balsan minisæt.

Nærmeste forhandler oplyses på Balsans hjemmeside eller på tlf.: 23 63 38 77.
ANNONCE
Balsan creme giver helt bløde fødder med det samme. - Vejen til bløde sommerfødder Balsan creme giver helt bløde fødder med det samme.
Del

Seneste nyt

Annonce